Valge

Beež sobib väga hästi valgega, kuna hoiab ruumi jätkuvalt neutraalsena, samas lisab sinna soojust. Soojad beežid sobivad hästi kokku tuhmvalgega. Külmemad beežid sobivad hästi külmemate valgetega.

Tumeoranž

Selle värvikooslusega on võimalik enda eluruumidesse lisada natukene kodusust. Näiteks sobivad hästi kokku neutraalne beež sein ja seda kaunistavad tumeoranžid kardinad või hoopis säravoranž diivan.

Hall

Hallika beeži kasutamine on koduomanike seas üha populaarsem. Näiteks saab kasutada seintel heledat beeži, mis sobib kokku pehme halli mööbliga. Hele ja külm beež lisab muidu neutraalsesse ruumi natukene sügavust ilma, et peaks tumedaid toone kasutama.

Helesinine

Kui tahad, et kodu oleks võimalikult isikupärane, siis ei tasu beeži kasutamist maha kanda. Beež on suurepärane värv, mida kasutada koos julgete värvidega. Seda sellepärast, et ta jääb taustale ja laseb teistel värvidel särada.

Kuldne

Kui soovid enda eluruumidesse lisada kuldseid detaile, siis sobib beež värv suurepäraselt taustajõuks. Soe beež toob säravad kuldsed detailid välja, kuid hoiab samas ruumi õhkkonna rahulikuna.

Punane

Olenemata kodust, on punane väga julge valik. Kuid kui seda kasutada koos beežiga, siis on võimalik luua väga elegantne õhkkond. Punast võib neutraalsesse interjööri tuua ka pisikeste detailide näol ja efektne tulemus on garanteeritud!

Must

Beeži ja musta kooslus on klassikaline. Must sobib peaaegu iga beežiga. Eriti hästi töötab must aga just külmemate beežidega.

Allikas: thespruce.com