Selleks et võimalikult paljud Eesti kodud kindlustatud saaksid, on Eesti Energia välja töötanud lahenduse, mille klient saab valida oma praegusele elektri- või gaasilepingule lisaks. Valida saab elektriseadmete ja tulekahjukindlustuse vahel. Võimalik on aga võtta ka mõlemad koos.
Elektriseadmete kindlustus korvab elektriseadmete äkilise ja ennenägematu kahju. See kaitseb kodutehnikat ja kodumasinaid äikese, lühise, ülekoormuse või alapinge eest.

Miks valida elektriseadmete kindlustus Eesti Energiast?


Paindlik
Kui valid kindlustuse Eesti Energiast, võid seda kasutada ka elamu tarbeks, mis pole su püsiv elukoht. Samuti pole tarvis muretseda, et pead vanema hoone eest rohkem maksma. Kindlustuse kuutasu ei sõltu maja, suvila või korteri asukohast ega vanusest.

Kiired vastused
Õnnetuse korral ei saa abiga viivitada. Nii ei jäta ka Eesti Energia oma klienti hätta. Tulekahju korral tehakse kiire esmane väljamakse summas 2000 eurot.

Lihtne
Tihti kohutab koduomanikku levinud arusaam, nagu kuluks kindlustuslepingu sõlmimisele terve igavik. Nii mõnegi paneb juba sõna leping värisema kui haavalehe. Kellelgi pole ju aega lugeda lehekülgede kaupa keerulisi kindlustustingimusi, ning muretseda selle pärast, et kuhugi on peidetud väikses kirjas varjatud kohustused kliendile. Eesti Energia väärtustab oma klientide aega ja on seetõttu teinud kindlustuslepingu sõlmimise kliendile võimalikult lihtsaks.

Täiendav kaitse
Võib-olla tekib sul küsimus, milleks teha tulekahjukindlustus, kui sul on juba olemas kodukindlustus? Hea on aga teada, et tulekahjukindlustuse sõlmimine pakub sulle täiendavat kaitset ja hüvitab ka täiendavad lisakulud, nagu ravikulud, saamata jäänud töötasu, ekspertiisitasud kahju põhjuste väljaselgitamiseks ning ka muud tulekahjuga seotud kulud.

Valikuvabadus
Eesti Energia ei käi sul sabas ega nõua aruandeid selle kohta, kas väljamakstud kindlustussumma on kulutatud kodu taastamisele. Seega jääb sulle võimalus valida, kuhu saadud raha paigutada.

Jaga
Kommentaarid