Roosa värv

Kuigi roosat seostatakse rohkem kevadiste ja suviste meeleoludega, siis selle sügise hittvärv on justnimelt roosa! Aga miks ka mitte — kui sügis tõotab tulla niigi hall ja pime, olgu siis vähemalt interjöör rõõmsates toonides! Mõistagi ei pea roosaks võõpama tervet elamist. Elu aitab halli argipäeva tuua näiteks roosa diivan või hoopis rõõmus kodukontor, kus stressist jälgegi ei ole.

Käsitöö

Sisustusmessidel näeb viimastel aastatel üha enam käsitööd ja paljud suured sisustusgigandid on alustanud koostööd käsitöölistega. Tehasetoodangu asemel hinnatakse taas ainulaadsust ja inimese enda tööd ja vaeva. Oma mõju on sellele trendile avaldanud ka keskkonnateadlikum mõtteviis. Eriti popid ongi praegu käsitsi punutud rotangist mööbliesemed ja sisustusaksessuaarid ning jutest vaibakesed.

Pähklipuu kaunid mustrid

Puit on alati olnud au sees — kord oma tumedamates ja kord heledamates varjundites. Sel sügisel on areenile tõusmas pähklipuust detailid ning seda nii siseviimistluses kui ka mööblidisainis.

Metallitoonid

Metalselt säravad toonid ja materjalid sobituvad sügisesse hooaega imeliselt hästi. Kui sul ei ole kodus veel ühtegi säravat ja luksuslikku detaili, siis on viimane aeg omale midagi hankida — kuldraamis peegel, mõni dekoratiivne valgusti või hoopis säravad ja glamuurihõngulised diivanipadjad. Halli sügisesse tasub ju ikka tuua rõõmsate värvie ja soojade puidunootide kõrval ka pisut säravamaid nüansse!

Toataimed

Lopsakalt roheliste toataimedega on võimalik oma meeled ära petta ja unustada, et suvi on lõppemas, lisaks aitavad rohelised kaaslased ka toaõhu kvaliteeti tõsta. Kui sa pole seni end toataimede põneva maailmaga kurssi viinud, siis nüüd on seda õige aeg teha — olemas on terve rida häid toataimi, mis nõuavad äärmiselt vähe hoolt. Nende kohta saad lugeda lähemalt SIIT.