Rootslased ei ole kunagi armastanud euroremonti ning pigem olnud truud meistrioskustele ja restaureerimisele. Seetõttu on ka enamik suursuguseid linnamaju oma algse ilme säilitanud. Siit korterist ei leia ei kipsplaate, laminaati ega papist siseuksi. Kõik on aus ja autentne — vanad täispuidust paarisuksed, kipsist laekarniis, puidust rõduuksed- ja aknad, tammeparkett ja glasuuritud pottidest ahi.

Seda täiendab värske ja kaasaegne skandinaavialik sisekujundus, mis baseerub heledatel ja maalähedastel toonidel ning ajatu joonega disainmööblil.

Köögist leiab pisut ka industriaalset hõngu. Köögil aknaid ei ole ning seetõttu tekitati köögi ja magamistoa vahelise seina ülaossa klaasist osa — nii jõuab valgus kööki läbi magamistoa. Mustas mettalraamis aknaid täiendab elegantselt mati pinnaga tume köögimööbel.

Vastasseinast leiab õhulised metallriiulid, mille kasutamine on omane rohkem restoranidele — samas sobib selline lahendus hämmastavalt hästi ka linnakorterisse.

Otsaseina on tehtud “galeriinurk”, kus loovad meeleolu pildid ja plakatid.

Magamistuba jääb elutoa ja köögi vahele ning siseneda saab sinna läbi vanade paarisuste, millelt on värv osaliselt eemaldatud ja osaliselt säilinud — üsna harv, see eest aga huvitav lahendus.

Kolme meetri kõrguseid lagesid rõhutab pikkade ja kitsaste, laeni ulatuvate ustega garderoobikapp. Peatsi tagaseina jääb köögi ja magamistoa vaheline klassein.

Garderoobi aknapoolsemasse nurgakesse on sisse seatud kitsas riiul — eelkõige selleks, et mitte ära lõhkuda kaunist laekarniisi.

Vaata rohkem pilte klikkides galeriil: