Korter on veidi üle 65 ruutmeetri suur, seal on avar esik, valgusküllane elutuba-köök, elegantne magamistuba. Interjööri kujundamisel ammutas Anita inspiratsiooni eelkõige ümbritsevast miljööst, arhitektuurist ja looduse värvigammast. Tegemist on Metro Capitali näidiskorteriga, kuhu sai valitud klassikaline siseviimistluspakett. See tähendab väärikat kalasabamustriga tammeparketti, heledaid seinu ja modernses klassikalises võtmes siseuksi. Kontrastiks on aga lisatud julged musta viimistlusega ukselingid, valguslülitid ja pistikud.


Korterit kujundades arvestas sisearhitekt Anita, et see sobiks kergelt edevale inimesele, kellele meeldivad ilusad asjad, kes oskab hinnata luksust ja kvaliteeti ning armastab mugavust.

Klassikalised, kuid julged värvid

Peamiseks värvitooniks valis Anita mati musta, mida pole korteris ringi vaadates palju, kuid mis on siiski igal pool olemas: kardinasiinid (Kardinastuudio), peamised valgustid, mööbli detailid ja köögi käepidemed. Aktsentvärvideks on elutoas-köögis tumesinine — värv, mille Pantone valis selle aasta värviks, magamistoas aga punane. Dekoratiivset osa mängib interjööris kuldne toon.

Esik on avar ja funktsionaalne. Läbimõeldult lahendatud esik on minimalistlik ja praktiline, stiilipunktid musta värvi pingile! Suurele ovaalsele peeglile loob lisaväärtust praktiline ümmargune riiul, kuhu saab panna võtmed jm.

Puustellis eritellimusel valminud köögimööbel on lahendatud puhtas soliidses võtmes. Matid tumesinised uksed, marmoriefektiga tööpind, kontrastiks must valamu, segisti ning minimalistlikud käepidemed, on ajatu kombinatsioon, mis lisab linnakorterile väärikust ja iseloomu.


Täispuittammest elegantne söögilaud mõjub oma mustas kuues väga efektselt ega konkureeri kuldse valgusti ega mugavate sametiste toolidega. Tänu puhtale värvilahendusele saab lauale lisada näiteks erinevaid mustriga lauamatte, mis on nii dekoratiivsed kui ka igati praktilised.

Hea kanga- ja materjalivalik

Elutuba ja kööki ühendavaks elemendiks ongi söögilaud — optimaalne ruumikasutus! Telekaalus on esmapilgul tagasihoidlik, ent tegelikkuses eriti ainulaadne: uste muster on algusest lõpuni käsitsi nikerdatud ning materjaliks on kvaliteetne ja väärikas tiigipuu. Peale köögimööbli on muu mööbel, aksessuaarid ja voodipesu pärit Treimann Mööblist.

Tagasihoidliku värvitooniga diivan on igati mugav, vormilt šikk ja kanga toon sulandub meeldivalt interjööri, ägedat karakterit lisab Frida padi. Diivanilauakomplekti saab mitmeti kasutada ja selle pealispind näeb eriti esteetiline välja. Märkamata ei saa jätta seinal olevat sinist papagoid, kes on korterisse end juba kenasti sisse seadnud ja loob oma olekuga erilise meeleolu.

Unistaja oaas

Magamistuba on selles korteris tõeline kompvek. Pilgupüüdjaks on elegantne punane voodi, maitsekas mustriga voodikate ja padjad, kuldse ja mattmusta kombinatsiooniga laevalgusti ning kelmikas seinapeegel — sellel on peal justkui eriline filter.

Abilauad on visuaalselt õhulised ja stiilipuhtad, praktilisust lisab efektne klaaskandik, mida saab kasutada abilaua pealispinnana ning näiteks serveerida kohvi otse voodisse. Romantiline ja turvaline küünlavalgusemeeleolu on samuti tagatud.

Garderoobi peegeluksed (Koduluks) on kaetud kitsa musta alumiiniumprofiiliga, mis loob julge kontrasti. Samas annab hall peegel avarusele ja valgusmängule ainult jõudu juurde. Uksed on halli tooniga klaasist ja mahedalt läbipaistvad — riided muutuvad justkui interjööri osaks. Tegelikult ongi ju riided-kotid-kingad tänapäeval nii ilusad, ei neid ei peakski kapi uste taha peitma.

Vannituba on lihtne ja klassikaline, sealt leiab pehmes toonis hallid plaadid ja puiduimitatsiooniga valamukapi.

Korterit kujundades sai sisearhitekti eesmärk kindlasti täidetud — kergelt edev linnamelu nautiv inimene, kellele meeldivad ilu, luksus ja mugavus, tunneks end siin väga mõnusasti. Elamisest saab häid ideid endagi kodu kujundamiseks.