Kujundajate sõnul oli kõige keerulisem ülesanne luua traditsioonilise maja ümber midagi väga kaasaegset. Ashmore sõnul pandi rõhku kõige rohkem kontrasti ja tumedate toonide peale. Majast viib tahaaeda tume komposiitmaterjalist trepp. Betoonplaatidega kaetud ala trepi ümber on hea asukoht grillile. Mattmustad valgustid on päevasel ajal peaaegu märkamatud, kuid õhtupimeduses valgustavad majaümbrust.

Einestamise ala

Tagaaia ühes nurgas asub einestamise ala. Lauda ümbritseb kaasaegne metalltorudest ehitatud pergola, mille aiapoolne külg on 3 meetrit kõrge. Pergola tagumine külg on 2,5 meetrit kõrge. Ehitamisel kasutatud metalltorud on 7x7 sentimeetrit. Need keevitati omavahel kokku ja värviti mustaks. Tänu seest tühjadele torudele oli ka elektrilahendus lihtne. Juhtmed saj märkamatult majast pergolasse vedada.

Ashmore sõnul tehti mööblivalikul väga palju koostööd koduomanikega. Viimased valisid pergolasse väga kaasaegsed lauad ja toolid. Lisaks tehti väga hea valik ka valgusti koha pealt. Laua kohal ripub lamp, mis meenutab kujult ja värvilt pilve.

Puhkeala

Puhkealani viib betoonist valatud rada. Sealt leiab mugava välidiivani ja tugitooli, kus mõnusalt hommikukohvi nautida. Ümarale kohvilauale saab asetada nii snäkivaagna kui ka joogiklaasid. Talveks kaetakse kogu õuemööbel. Diivanipatjasid hoiustatakse siseruumides.

Kõikide teiste aias olevate teeradade juures on kasutatud valmis betoonplaate, mis on laotud kalasaba mustriga. Rechsteineri sõnul ei vaja plaadid erilist hooldust ja on väga vastupidavad.

Taimed

Taimed aitavad erinevaid tsoone omavahel siduda ja täita. Taimed lisavad aeda aastaringselt silmailu. Aia ääres kasvavad 24 harilikku valgepööki (Carpinus betulus). Kasvades lisavad nad aias olijatele privaatsust naabrite eest. Välidiivani tagant leiab kameeliad (Camellia sasanqua) ja jugapuuheki.

Dekoratiivsed kõrrelised, näiteks teravaõieline kastik (Calamagrostis x acutiflora), lisavad aeda mitmekesisust. Seda teevad ka tähklavendel (Lavandula angustifolia) ja suureleheline hortensia (Hydrangea macrophylla).

Varju pakuvad kolm jaapani stüürakat (Styrax japonicus). Puudel on varasuvel lumivalged õied, kuid sügisel pakuvad silmailu aga kuldseks muutuvad lehed. Enne kui taimede istutamisega alustati, vaheti välja ka aias olev kehva kvaliteediga muld.

Allikas: Houzz.com