Taluõuele avanev vaade on pärit justkui kaader mõnest vanast Eesti filmist. Mere lähedal asuv krunt on tõeline maapealne paradiis, mis on täidetud eheda taluarhitektuuriga. 1926. aastal ehitatud peahoone õuel on abihooneks Tarvastu vallast toodud vana rehielamu, kus on Vabaõhumuuseumis talletatud jooniste järgi taastatud reheahi. Rehielamu eluruumide sisemus on taastatud ning ajaloolised lauda ja aida osad on kasutusel hoiuruumidena. Kinnistul on samuti vana suitsusaun koos kümblustünniga, ning väike abihoone tööriistakuuriga. Lisaks üks uus, kuid miljöösse sobiv palkhoone — külalistemaja ühe magamistoa, merevaatega elutoa, WC, suure sauna ja suure merele avaneva vaatega terrassiga.

Talukompleks asub asub idüllilisel Saaremaa lõunarannikul ning selle lummavad rannaniidud ja põllud on kevadel ja sügisel populaarseks peatuskohaks rändlindudele. Kinnistul on juurdepääs merele mööda selleks otstarbeks rajatud teed ja väikest veepiirini ehitatud muuli, kust on tavapärase veetaseme puhul võimalik merele minna väiksema aeru- või mootorpaadiga. 400 meetri kaugusel asub ka uuendatud Kungla sadam.

Väljast arhailine talukompleks tervitab sisenejat põneva sisekujundusega, kus seguneb uus ja vana. Maakivist vundamendiga laudaosast on tehtud avar elutuba, kust avanevad suured klaasuksed nii sisehoovi kui merevaatega suurele terrassile.

Suure köögi südameks on „vanaema aegne“ pliit ja suur leivaahi. Köögi akendest avanevad vaated nii hoovi kui merele.

Säilitatud on kaks algupärast magamistuba koos originaalse plekkahjuga. Katusealusest on välja ehitatud lisaks veel üks suur magamistuba.

Vaata rohkem pilte klikkides galeriil: