See pisike suvemaja Poolas Adelini külakeses on mõeldud täielikuks lõõgastavaks elamuseks. Arhitekt Marta Puchalska-Kraciuk ja ettevõtja Bartłomiej Kraciuk, kelle ideena maja sündis, kavandasid elamisse rohkelt raamaturiiuleid ja nende sõnul on maja mõeldud neile, kes tahavad end kiirest elust väja lülitada ja akusid laadida. Majas ei ole ka wifit just selle mõttega, et pääseda puhkusel olles hetkeks kohustustest ja segajatest eemale.

Ka sisekujundusega on püütud luua võimalikult looduslähedast meeleolu. Kõikjal domineerib naturaalne puit, mis on kõlama pandud kaasaegse disainiga. Loodusesse avavad otseses mõttes akna suured klaaspinnad. Külmal ajal annab sooja pisike puuküttega ahi.

Läbi kahe korrusel kulgev elamine paistab silma õhulise ja avatud planeeringuga. Ideaalis sobibki maja peatuspaigaks kahele inimesele.

Maja omanikud kasutavad oma metsamaja vaid mõned korrad aastas. Ülejäänud ajast on elamine lühiajaliseks üürimiseks saadaval. Kui satud Poola reisile ja otsid majutust, siis vaata lähemalt Slowhop.com lehelt.