Põhjuseid, miks veebipoodide populaarsus aina kasvab, on palju: laiem kaubavalik, madalamad hinnad ja muidugi võimalus osta diivanilt tõusmata. Mugavus ja aja kokkuhoid on e-kaubanduse kaks peamist eelist. Kui vaadelda spetsiifilisemaid turusegmente, näiteks ehitusmaterjalide müüki, siis on selliseid argumente veelgi.

Suures ehituskaupluses võib vajaliku detaili leidmiseks kuluda pool tundi ja rohkemgi. Kuid VVS Eesti veebipoes, mis pakub sanitaartehniliste ning ventilatsiooni- ja elektritööde jaoks ehitusmaterjale, on vajamineva vahendi leidmine lihtne. VVS Eesti veebipoe tootekataloog on üles ehitatud nii, et ükskõik millise toote otsimiseks on vaja teha ainult mõned hiireklõpsud. Aja kokkuhoid on ilmne.

Sageli võib ehituskauplust külastades ilmneda probleem, et poes pole olemas vajalikke tooteid või sobivat suurust. See on aga paraku jälle kliendi aja raiskamine. Veebipoes näeb aga kohe ära, milline kaup on laos olemas ja kui kaua kulub aega, et kaup jõuaks kliendini. Vvs.ee lehel müüdavast kaubast on laos olemas 95% ja ainult 5% tuleb vajadusel tellida.

Kui toode ostetud, ei saa üle ega ümber transpordist. Kui tegu on mõne suuremõõtmelise kaubaga, näiteks kanalisatsioonitorudega, siis võib transpordist saada suur peavalu. Tuleb leida piisavalt suur transpordivahend, sõbrad appi kutsuda, kaup poest koju toimetada. Selleks võib kuluda päris palju energiat ja raha. Veebipood aga lahendab ise selle probleemi: veebipoed toovad kauba koju kätte.

Kui veebipood on heal tasemel, on kohaletoimetamine kiire ja samal ajal tasuta. Selle tulemusel saavad e-poe kliendid soodsad hinnad, hea teeninduse ja kiire tarne. See ongi e-kaubanduse populaarsuse saladus.

VVS Eesti veebipoes on juuli lõpuni tasuta tarne. Tallinnas ja Harjumaal tuuakse kaup kohale ühe päeva jooksul pärast tellimuse esitamist. Muljale Eestisse toimetab VVS Eesti kauba koostöös DPD-ga 12 tööpäeva jooksul.

Meeldivaid oste veebipoes!

Jaga
Kommentaarid