1930. aastatel ehitatud hoone on rajatud looduskaunisse asukohta, millel on ka märkimisväärne ajalugu. Kunagisel talukohal asunud kõrts leiab mainimist juba Eduard Vilde “Mahtra sõjas”. Talu ümbritseb kaunis iluaed, mis on 15 aasta pühendunud töö tulemusena kasvanud pea hektariliseks maapealseks paradiisiks, mida tulevad vaatama aiandushuvilised üle Eesti ja kaugemalt.

Aed on jagatud neljaks erinevaks osaks, mis moodustavad loogilise terviku. Eesaias on kiviktaimla ja püsilillepeenar. Teine osa koosneb veesilmadest, kõrgpeenrast, roosiaiast, stepirohuhekist ja mägimändidest. Kolmandast osast leiab Eestis veel vähetuntud, kuid Jaapani aiakujunduses hinnatud kuiva jõe, mille kaldad on haljastatud mägitaimede ja okaspuudega. Neljas osa rododendronitega turbaaed. Iluaias on ka ohtralt vanu taluõuelilli ja okaspuid.

Elamus on on kolm mitteläbikäidavat magamistuba, suur elutuba kaminaga, köök, tualettruum-duširuum, garderoob, sahver ja koda. Siseviimistluses on valdav puit, mis loob ajastutruu üldmulje ning tervikliku koosluse vana aidahoone ja akna taga laiuva iluaiaga. Soojust annavad soemüüriga pliit, kamin ja ahi.

Vaata rohkem pilte klikkides galeriil: