Hoone esindab sealsete elanike heaolu. Honka Huomen on ehitatud naturaalsetest ja ökoloogilistest materjalidest. Muidugi ei saa tänapäeval moodsa tehnoloogiata — seegi on majas olemas. Eramus valitseb viie meele harmoonia.

Honka Huomen palkmaja

Maja on plaanitud väikese linnakoduna, L-kujulise plaani juurde mahub ka väike aed — kinnistul asuvad abihooned lisavad privaatsust.

Akendest avanevad kaunid vaated, mis on justkui osa interjöörist. Maja kahe tiiva vahele — saun ja eluruumid — jääb inspireeriv roheline oaas, kus saab tegeleda vaiksete hobidega: jooga või lugemine jne. Magamistoas on sisse-ehitatud garderoob, mis tekitab ühtalsema tausta.

Honka Huomen palkmaja

“Kiire igapäevaelu seab meile suuremd nõudmised ja eesmärgid, ebakindlus koduseintest väljaspool teeb kodust veelgi tähtsama koha. Tahtsime luua ökoloogilise ja tervisliku kodu, mis annab elanikele rahuliku olemise ja turvatunde,” ütleb Honkarakenne turundusdirektor Sanna Huovinen.

Honka Huomen palkmaja

Peamine teema interjööris on rahu ja vaikus, kaasatud on kohalikud parimad koostööpartnerid. Palkmajja on valitud Timberwise`i lehisest parkett, mis kannab Soome allergia- ja astmaliidu logo.

Sisekujundaja Maru Hautala sõnul tegi mustika tooni köögi tunnustatud Puustelli, kunst on pärit Katja Hyytiälä kogust.

Honka Huomen palkmaja

Terves majas hoolitsevad värske ja tervisliku õhu eest spetsiaalsed nutilahendusega sensorid, mis asuvad maja konstruktsioonis ja mis tänu nutilahendusele hoiavad niiskuse taseme kontrolli all. Muidugi on nutikalt kontrollitavad ka valgus, soojus, heli, signalisatisoon jne. See kõik annab igal aastal märkimisväärse kokkuhoiu.

Katusel on päikesepaneelid ja maja ees on elektriauto laadimispunkt.

Mõnusat avastamist ja kohtumsieni messil.