Maja asub pealinna külje all Peetri elamurajoonis. Majas on ruutmeetreid 388,9 m², millele lisanduvad kaks kinnist terrassi, neli avatud terrassi, kaks rõdu teisel korrusel ja kolm kõrvalhoonet. Kogu kompleks paistab silma tervikliku kujunduse poolest ning pakub silmailu nii seest kui ka väljast. Kasutatud on rohkelt puitu ja mahedaid murtud toone — tulemuseks on helge ja hubane elamine.


Sisustuses on kombineeritud on omavahel uut ja vana. Karakterit lisavad põnevad mustrilised tapeedid ja ornamendid, mis on heledatele ja tasakaalus pindadele heaks kontrastiks, muutes ruumi visuaalselt suuremaks ja avaramaks. Eluruumides paistavad silma hoolikalt valitud detailid alustades valgustitena kasutatud lühtritest kuni tikitud mustritega dekoratiivpatjadeni.

Elutoa ja söögitoa avar planeering on ideaalne ka seltskondlike koosviibimiste korraldamiseks. Söögitoale paneb punkti 18-kohaline söögilaud. Eritellimusel värskelt valminud köögis on rohkelt tasapinda, millele lisandub ka köögisaar, mis on praktiline element kaasaegses köögis.


Lisaks üksikelamule paiknevad kinnistul puitkonstruktsiooniga suvemaja , soojustatud lastemaja ja aiasõbrale palju rõõmu pakkuv Kekkilä automatiseeritud kasvuhoone.

Privaatses aias asuval suvemaja terrassil on sinna ideaalselt sobiv kamin ning lõkkealus, millel saab ka hõlpsasti grillida.

Terrassi- ja väliköögiga on ühendatud avar tuulekoda, kus juba esimeste kevadilmadega eineid värskes õhus nautida.

Vaata rohkem pilte klikkides galeriil: