Korter koosneb esikust, vannitoast ja ühest toast, kus on ühendatud nii köögi, elutoa kui ka magamistoa funktsioonid. Valge erinevatele varjunditele üles ehitatud sisekujundus toob elamisse kuhjaga valgust ja avarust ning juba esikus tekib mulje, et ruutmeetreid oleks korteris justkui rohkem kui 22.

Märksõnaks on muidugi kõrged laed, ilma milleta ei oleks säärane ruumiplaneering võimalik. Esimesele korrusele on sisse seatud elutuba-köök, redeli kaudu pääseb lae alla ehitatud lavatsile, mis täidab magamistoa rolli.

Ruumi jagub ka mahukateks panipaikadeks — teine korrus toetub kappidele, kuhu mahub kõik elamises vajaminev. Nii ei vedele silma all kasutuna seisvaid asju, mis ruumi võtavad ning üldmulje on ilus ja puhas!

Pisike magamisnurgake asendab suurepäraselt magamistuba — ruumi jagub ka lahedatele valgustitele ja seinapiltidele! Seina äärde on mahutatud pisike kapp voodiriiete jaoks.

Kui pisikestes korterites hoitakse tihti köögi arvelt ruumi kokku, siis siia on mahutatud täissuuruses pliit ja ahi ning neljane söögilaud.

Esikust eraldavad kööki mahukad kapid — ühes on peidus külmik ja köögitarbed. Teises garderoob.

Vaata rohkem pilte klikkides galeriil:

Allikas: Alvhem.com