Korterisse sisse astudes võtab esmalt vastu elutuba, mis on kujundatud helges ja põhjamaises vaimus. Põrandaid katab hele kuuselaudis ja fooni annavad suured valged pinnad. Kontrasti on lisatud mööbli ja sisustusaksessuaaridega — esindatud on nii möödunud sajandi keskpaiga mööbliklassika kui ka kõige värskem ja kaasaegsem disain.

Suurem osa korteri ruutmeetritest kuulub elutoale. Nii köögis kui magamistoas peab leppima palju väiksema pinnaga — sellegipoolest kõik toimib ja funktsionaalsus on viidud maksimumini!

Magamistuba on mahutatud vaid mõneruutmeetrisele pinnale, kuid tänu helgele valgele värvipaletile ja katuseaknale ei meenuta ruum kaugeltki pimedat riidekappi. Sügavust ja ruumikust lisab ka peegel, mis on alati nutikaks abimeheks, kui on soov pisikest ruumi visuaalselt veidi “suurendada”.

Magamistoa otsaseina on mahutatud pisike garderoob. Kapiuste asemel on kasutatud hoopis lõbusalt kollast kangast.

Omaette vaatamisväärsuseks on hoolikalt sisustatud rõdu, mis toimib täiesti edukalt eluruumi pikendusena, aga miks mitte ka linnainimese aialapina. Eriti kasulik lisandus just praeguses olukorras, kus välja pole kuigi mõistlik tikkuda!

Vaata rohkem pilte klikkides galeriil:

Allikas: Alvhem.com