1. Ajalooline rannatalu Lahemaa rahvuspargis

Tegemist on tüüpilise rannatalu kompleksiga, mis on pärit 19.sajandist. 1970ndate alguses Lahemaa Rahvuspargi poolt restaureeritud rehielamus asus algusaastatel rahvuspargi keskus. Nüüd on hooned eravalduses ja kümmekond aastat tagasi kapitaalselt renoveeritud. Talu territooriumil on toimunud ka tuntud Eesti kultusfilmide nagu “Ukuaru” ja “Tuulepealne maa” võtted. Kompleksi kuuluvad kahe magamistoga rehielamu, saun, kaks aita, laut/hobusetall, kuur, kelder, kooguga kaev ja rakiskaev. Rohkem infot ja pilte leiad Kinnisvara24.ee lehelt.


2. Muinasjutuline talu Saaremaal Vätta poolsaarel

Saaremaa parimas piirkonnas, kõrgelt hinnatud Vätta poolsaarelt leiab tõeliselt eheda, 1891 aastast pärineva talukompleksi. Põlispuude vahele peidetud taluõues asuvad elumaja, ait-saun, kõrvalhoone-tall vankrikuur, välikamina ja suitsuahjuga grillimiskoht (vana sepikoda). Kõik hooned on rookatusega, grillimiskoht laastukatusega. Elumajas on kaks tuba, köök ja tvannituba. Ait-saunas on puuküttega saun, kaminaga saunaeesruum ning aida osas töötuba ja puukuur. Kõrvalhoones on tall ja vankrikuur, kaks magamistuba ja mahukas kelder. Rohkem infot ja pilte leiad Kinnisvara24.ee lehelt.

3. Miku Jaani talu Ridakülas Kadrina vallas

Kadrina vallas ootab uut omanikku üks kenasti renoveeritud rehielamu, mis sobib nii idülliliseks suvekoduks kui ka aastaringseks elamiseks. Maja müüakse koos sisustusega ning kaasa tulevad ka maatööks vajalikud tööriistad. Huvi korral vaata lähemalt City24.ee lehelt.

4. Renoveeritud talu Lõuna-Eestis

Tootsi talu asub kauni loodusega vaikses Hellenurme külas, Elva vallas. Kompleksi kuulub peahoone, kõrvalhooned ja 4 hektarit maad. Peahoone on põhjalikult renoveeritud 2007. aastal. Rohkem infot ja pilte vaata Kinnisvara24.ee lehelt.