1. Merevaatega penthouse Pirital, 6000€ / kuus

Eesti kalleim üürikorter asub Pirital Meerhofi residentsis. Luksusliku kõrgete lagede ja avara läbi kahe korruse kulgeva planeeringuga korteri suureks väärtuseks võib pidada võrratuid vaateid vanalinnale ja Tallinna lahele.

Korteri elamispind on 201,7 m2, selle juurde kuulub peaaegu sama suur terrass, kus on ruutmeetreid 161,3 m2 .

Üürihinna sees on kolm parkimiskohta maa-aluses garaazis , panipaik ja kogu korteri sisustus.

  • Kuulutusega saad lähemalt tutvuda SIIN.


2. Katuseterrassiga korter Tallinna vanalinnas, 4500 €

Tallinna vanalinna kalleim üürikorter asub Suur-Karja tänaval ajaloolises hoones. Korter ise on mõned aastad tagasi täielikult renoveeritud ning saanud tõeliselt pilkupüüdva välimuse. Kõrged laed ja katusealused puittalad rõhutavad unikaalset atmosfääri veelgi. Korter laiub 340 ruutmeetrisel pinnal.


Avar köök on varustatud parima köögitehnikaga ning kokata saab mahukas köögis ka suuremale seltskonnale. Ka ei tasu karta, et koristamine suures elamises üle jõu hakkab käima, sest üürihinna sisse kuulub ka koristusteenus (2 korda kuus).


Eraldi vaatamisväärsuseks on ruumikas koduspaa, kus vann on "uputatud" põrandaga ühele tasapinnale.


Teiselt korruselt pääseb katuseterrassile, kus hommikukohvi nautida ja vaadet imetleda.

  • Huvi korral vaata kuulutust lähemalt SIIN.


3. Eksklusiivne disainkorter Tallinna vanalinnas, 3500€

Veel ühe kalli ja kauni elamise leiab vanalinna ühest pilkupüüdvamast majast, mille rohkem kui saja aasta eest planeeris arhitekt Hans Schmidt rikkama rahva elumajaks. Korter asub hoone katusekorrusel ja ruutmeetreid on selles 200.

Korteris kohtuvad kaasaegsed lahendused ajalooliste elementidega. Esindatud on Vanalinna korteritele iseloomulikud kõrged laed, paksud kiviseinad, aegumatud kaheosalised uksed ning täispuidust topeltaknad.

Sisustuses kohtab head disaini ja kvaliteetseid materjale. Kaminatoas on pilgupüüdjaks kaunis valge marmoriga viimistletud tulease.

  • Kuulutusega saad lähemalt tutvuda SIIN.

4. Kahe rõduga korter Tartus, 1100 € / kuu

Sisekujunduselt pigem lihtne ja tagasihoidlik korter Kuperjanovi tänaval on osaliselt möbleeritud ja jätab vaba voli uue omaniku maitsele ja sisustusele. Ruutmeetreid on elamises 107,5 ja tube kolm.

Korteri lisaväärtuseks on kaks rõdu…

… Ja saun!

  • Huvi korral vaata lähemalt SIIT.

5. Avar korter Pärnu rannarajoonis, 1500 eurot kuus

Pärnu kalleima üürikorteri näol ei ole tegu lühiajalise turistikorteriga, vaid rendilepingut pakutakse aastaks ajaks. Kuigi hind tundub pikaajalise üürika kohta krõbe, ei pea kartma kõrgeid kõrvalkulusid, sest maja kuulub A energiaklassi ning elu muudab mugavaks vesipõrandaküte. Luksuslikuks lisanduseks on portjeeteenus, mida Pärnu teistest korterelamutest annab otsida.

Neljatoalises korteris on ruutmeetreid 112,0 ja elamine on varustatud korraliku köögimööbli ja vannitoa sisustusega. Ülejäänu tuleb piltide järgi otsustades rentnikul ise leida või nautida just üliminimalistlikku olemist.

Üürniku käsutuses on ka mõnus rõdu, kust avanevad vaated Seedri tänava kaunitele villadele. Naabruses asub Tervise sauna- ja veekeskus, kus end kosutamas käia. Ja muidugi ka Pärnu kõige olulisem vaatamisväärsus — mererand.

  • Kuulutusega saad lähemalt tutvuda SIIN.


6. Trendika sisekujundusega korter Narvas, 520€ / kuu

61,9 ruutmeetril paiknev kodu paistab silma värske ja moodsa sisekujunduse poolest, mis võlub oma sumedate roheliste ja elegantsete hallide toonidega.

Eraldi märkimist väärib läbimõeldud valguslahendus.

Magamistuba meenutab mõnda luksuslikku hotellituba, kus on rõhku pandud mugavale magamisasemele ja maani langevatele kardinatele.

  • Kuulutusega saad lähemalt tutvuda SIIN.