Kellele on mõeldud ja sobib koristusteenus?

Puhastusteenus on valdkond, mis puudutab meid kõiki, olgem siis era- või ärikliendid. Inimesed ise loovad endale olukorra, kus vajame puhastusteenust, sest meie tegevusega kaasneb mustust ja prahti. Seega on puhastusteenust vaja meile kõigile. Küsimus on vaid selles, kui palju hindame puhtust enda ümber, kuidas väärtustame oma aega ja kas tahame koristada ise või usaldame selle spetsialistidele, keskendudes muudele olulistele asjadele.

Mille järgi valida endale sobiv koristustüüp?

Endale sobivat koristustüüpi ei ole lihtne valida inimesel, kes ei ole varem puhastusvaldkonnaga kokku puutunud. Me kõik oskame teatud viisil koristada ja puhastada, aga kas oskame seda teha efektiivselt ning kasutada õiget tehnikat ja vahendeid?

Koristustüübi valimisel saabki appi tulla valdkonda tundev teenusepakkuja, kes nõustab ja selgitab välja kliendile sobiva koristustüübi, võttes arvesse puhastusobjekti, selle kasutusastet ja seal olevaid materjale.

Millised on tähtsad aspektid kodu ja kontori koristamisel?

Kodukoristuse puhul on alati igal kliendil oma erisoovid. Samuti loeb personaalne suhtlus, sest kliendi jaoks on oluline, et inimene, kelle ta oma koju laseb, oleks usaldusväärne ja aus. Äriklientide jaoks on oluline, et nad ei peaks ise muretsema puhtuse ja puhastuse pärast, vaid saaksid keskenduda oma ärilistele eesmärkidele. Nii kodu kui ka kontori puhastusel töötatakse igal juhul välja puhastusplaan.

Milliseid vigu tehakse puhastusteenindajat palgates ja kuidas võiks neid vältida?

Inimesed valivad tihtipeale soodsama pakkumise, kuid soodsam ei pruugi olla parim.
Lisaks tuleb puhastusteenindaja/puhastusfirma palkamisel võimaluse korral heita pilk palgatava ettevõtte taustale ja tema võimekusele täita tööülesandeid.

Tasub suhelda erinevate teenusepakkujatega, et selgitada välja, kuidas nemad oma tööd teevad ja mis aitaks saada parima tulemuse. See aitab otsustada, milline ettevõte on selleks parim. Kõige riskantsem on palgata eraisik, kellel ei pruugi üldse puhastusalaseid teadmisi olla.

Kui tihti peaks ruume koristama? Millest oleneb koristamise tihedus?

Ruumide koristus oleneb kasutusastmest ja tegevusest, mida seal tehakse, ning sellest, kui head puhtusastet on vaja. Objektil määrame koristustiheduse vastavalt kliendi soovile ja vajadusele.

Miks võiksid erakliendid kasutada professionaalset koristusteenust?

Tegelikult kasutavad tänapäeval juba ka paljud erakliendid professionaalset puhastusteenust, sest töökad inimesed kulutavad oma aja põhitööle ja muude tegevuste jaoks kipub aega väheks jääma. Peale selle oleme pärast pikka tööpäeva väsinud ja siis on hea naasta juba puhtasse koju, selle asemel, et seda ise koristama hakata.

Mõeldes professionaalsele koristusteenusele, kipub tekkima eelarvamus, et see on vaid jõukate inimeste lõbu.

Sellega me ei nõustu, sest näiteks kahetoalise korteri tavapärase põhjaliku puhastuse hind on meil alla 100 euro kord. Kui muuta see regulaarseks ehk koristada näiteks kord nädalas, siis muutub hind veelgi soodsamaks. Niisiis suudab seda endale lubada ka keskmine Eesti inimene.

Miks valida oma kodu või firmat puhastama just Sunco?

Me ei aja taga kvantiteeti, sest peame olulisemaks kvaliteeti ja et klient oleks meie teenusega rahul. Meile meeldib oma tööd teha, teades, et tegime kellegi olemise või enesetunde paremaks.

Meie äriklientidele suunatud puhastusteenus on üles ehitatud selliselt, et enne tulevad kliendi juurde puhastama spetsialistid ja töödejuhatajad. Välja selgitatakse kliendi vajadused ning selle alusel kaardistatakse vajalikud tegevused ja vahendid. Alles siis koolitatakse puhastusteenindajad ja alustatakse tavapärase puhastusega.

Lisaks on meil laias valikus puhastusteenuseid, mis tähendab, et klient ei pea otsima eri tegevuste jaoks teist tegijat.

Mida soovitate oma praegustele ja tulevastele klientidele?

Ärge kartke lasta puhastusteenindajat enda koju. Oleme täheldanud, et paljud inimesed pelgavad oma vara ja kodu pärast. Meie ettevõttes on kõik puhastusteenindajad väga usaldusväärsed ja professionaalsed. Lisaks on meie ettevõte läbipaistev: kliendil on puhastusteenindaja kohta kogu info, nimi, aadress ja nii edasi.

Me teeme hästi või üldse mitte.
Minnes vii, tulles too – me ei raiska asjatult aega.
Me ei puhasta puhast pinda – väldime aja- ja materjalikulu.

Uuri koristusteenuse kohta lähemalt: www.sunco.ee

Jaga
Kommentaarid