Neljatoalisse korterisse sisenedes võtavad juba ukselt vastu kirjud tapeedimustrid, mille koloriit on kenasti üle kantud ka teistele korteris leiduvatele sisustuselementidele. Samas on pööningukorruse kujundamise juures kõige suuremaks väljakutseks valguse ja avaruse säilitamine, sest väga lihtne on katusekorrus valede värvide ja planeeringuga kitsaks ja pimedaks kohaks muuta. Nii leiab korterist ka palju suuri valgeid pindu.

Läbi on mõeldud ka korteri planeering ning elutuppa langeb valgus korruse mõlemalt küljelt. Välditud on ruumi raiskamist ja kinniseid koridore.

Omavahel on ühendatud elutuba ja pisike kööginurk. Säilitatud on 1931. aastal ehitatud majale omaseid ajaloolisi detaile ja siin-seal kohtab näiteks punast tellist. Sisustuses on kombineeritud kaasaegset disaini ja vana talumööblit.

Kõige suuremast magamistoast leiab samuti põneva tapeedi, mis annab ruumile mõnusalt nostalgilise ilme.

Katusekorrusel, kuhu tänu kaldlaele pole võimalik päris kõikjale riiuleid ja kappe mahutada, kuluvad ära kõikvõimaikud nutikad lahendused. Näiteks võib päris mahuka riiulsüsteemi ehitada ukseava ümber.

… või ka otse katuseviilu alla.

Vaata rohkem pilte klikkides galeriil:

Allikas: Alvhem.com