Jäär

Jäära tähemärgi esindajaid iseloomustab spontaansus ja kartmatus teha valesid valikuid. Miks siis mitte innustuda just kõige pöörasematest ja huvitavamatest sisustustrendidest ning tuua oma koju alanud aastaks mõni karakteriga element? Pane rõhku näiteks efektsele aktsentseinale, mille taolist kellegi teisel ei ole.

Sõnn

Sõnni tähemärgi esindajad väärtustavad oma elus puhkust ja kvaliteetseid esemeid. Neid kahte väärtust annab kergesti ühendada ja oma elu palju mugavamaks muuta. Võta ette magamistoa remont või investeeri kallisse ja kvaliteetsesse voodipesusse.

Kaksikud

Kaksikud jumaldavad reisimist. Kui võtad alanud aastal ette mõne sõidu kaugesse ja eksootilisse kohta, siis ära unusta ka oma interjööri, mida põnevate meenetega rikastada ning mis mõtted taas toredatele mälestustele viivad.

Vähk

Vähi tähemärgil on sel aastal head võimalused uuteks algatusteks ja soositud on kõikvõimalikud muutused — olgu selleks uus töökoht, uus kodu või hoopis pisiremont. Samuti on soovitav rohkem tähelepanu pöörata tervisele ning leida mõni sportlik hobi. Kui ruumi jagub, leia koduski koht sportlikeks tegevusteks või sea sisse hoopis mugav koduspaa!

Lõvi

Lõvil soovitatakse alanud aastal olla helde ja panna esikohale teiste, mitte iseenda vajadused. Miks mitte siis suhtuda sellesse nõuandesse mänguliselt ja alustada omaenda kodust. Võtta ette korralik inventuur ja anneta riideid, raamatuid ja muid asju, mida sa enam ei kasuta. Ehk leidub neid, kellel on midagi sellist just vaja? Vaevatasuks jääb puhas ja organiseeritud kapp, mille üle võid veel pikalt rõõmu tunda.

Neitsi

Perfektsionistist neitsi kardab oma elamises teha suuri muudatusi. Võta aastat 2020 kui aega, kus oma kahtlused ja hirmud ületada ja seda ka koduses interjööris? Remondi ära kaua edasi lükatud vannituba või ehita ise valmis mõni riiul, millele oled ammu mõelnud. Võta ette mõni lõbus meisterdamine ja tee midagi omaenda kätega.

Kaalud

Kaalud hindavad tasakaalukat ja harmoonilist kodu, kus igal asjal on oma koht ning miski pole juhuslik. Mõtle läbi, kas sinu kodus toimib kõik ideaalselt, tõsta mööblit ringi ja leia tekkinud ruumi arvelt koht sellele, millest oled alati puudust tundnud. Olgu selleks kas mugav lugemisnurk pehme tugitooliga või hoopis asjalik kodukontor.

Skorpion

Skorpioni väljakutseks on sel aastal parandada oma suhtumist ümbritsevasse keskkonda ning teha loodussõbralikemaid valikuid. See aga ei tähenda, et peaksid nüüd tarbimisest üldse loobuma ja heitma peast kõik unistused uuest söögilauast või diivanist. Lihtsalt vii end materjalidega kurssi ning tunne huvi selle päritolu vastu ja õpi hindama unikaalseid leide vintage’i ja vanavarapoodidest. Või selle asemel et vana mööbliese minema visata, anna sellele hoopis uus ilme!

Ambur

Seiklusjanuline ambur on pidevalt liikumises ning kui kodu ei ole seotud tema töö või hobidega, ei pruugi ta sinna isegi kuigi tihti jõuda. Rääkimata siis interjööri sisustamisest või selle ümberkorraldamisest. Sel aastal püüa aga rohkem aega oma kodu väärtustamisele leida. Kutsu külla sõpru ja uuenda näiteks söögituba, kus ühiselt aega veeta!

Kaljukits

Kaljukitsed on ambitsioonikad ja neil õnnestub kõik, mis nad parasjagu ette võtavad. Seega mõtle suurelt — võta ette remont või põhjalik suurpuhastus. Telli omale uus ja kauaoodatud köögimööbel või organiseeri ümber panipaikade sisu ja loobu kõigest, mida ammu kasutanud pole tehes ruumi uuele.

Veevalaja

Aasta algus soosib veevalajate majanduslikku seisu ning võimalik on uue elupinna soetamine. Ette ei tasu aga võtta pikka ja kulukat remonti, sest aasta teine pool võib tulla heitlik ning ettevaatlik tasuks olla siis just suuremate ja riskantsemate väljaminekutega. Väldi luksuslikke esemete ostmist ja priiskamist ning püüa teha kalkuleeritud valikuid!

Kalad

Kuna kalad on loomingulised inimesed, armastavad nad end kunsti kaudu väljendada. Aasta 2020. on suurepärane aeg loomingulisteks väljakutseteks ja muudatuseks. Investeeri mõnda kunstiteosesse või veel parem — osta lõuend, värv ja pintslid ning lase oma peidetud andel avalduda!

Allkad: Manonamai.lt, astrology.com