Pidulik punane

Kõige kindlam viis jõuluhõngulise pidulaua kujundamiseks on valida põhivärviks klassikaline punane. Samas ei pea tervet lauda lina alla katma, kui on, mida näidata — piisab ka lahedast kitsast linikust, mis loob laheda kontrasti rustikaalse puidu ja piduliku punase kanga vahel. Täienda laudlina teistegi sama tooni elementidega — vanikud, rätikud, küünlad jne.

Karge sinine

Kui aga soovid sel aastal pisut teistmoodi pidulauda ning punast on juba nähtud küll, siis katseta hoopis õrnu siniseid toone. Koos valgega on tulemus põhjamaiselt helge ja karge.

Ehe ja maalähedane

Soojad ja hubased noodid toovad lauale looduslikud detailid. Korja metsast kuuseoksi ja käbisid ning kasuta toidu serveerimiseks puidust aluseid. Pidulikkust lisavad küünlad ja mõned kuldsed kuuseehted, mille võid hooletu elegantsiga lauale poetada.

Kulda ja karda!

Kui soovid jõulud või aastavahetuse mööda saata säravalt ja glamuurselt, on muidugi märksõnaks kuld ja kard! Poeta lauale kuuseehteid, miksi neid kuldsete lauanõudega ning pane rõhku pisemalegi detailile. Et mitte üle pingutada, siis tasakaalusta kompositsiooni neutraalse valgega. Ja alati on hea mõte lisada peolauale rohelisi kuuseoksi, mis täiendavad kenasti igat stiili!

Vaata rohkem ideid galeriist: