Kui sul need asjad muidugi juba kodus olemas on, ei maksa neist uute trendide hulluses iga hinna eest vabaneda. Kui aga alles mõtled sisustuse värskendamisele ja remondile, siis tasub teada, et need detailid on varsti minevik ning otsustada tasuks ehk millegi kestvama kasuks.

1. Messing

Messingust detailid muutusid populaarseks juba palju aastaid tagasi ning sisekujundajad on neile ennustanud lõppu juba tegelikult üsna ammu. Nüüd aga on märgata, et messingu aeg on tõepoolest läbi saamas ja teed tuleb anda kullavärvi metallidele ja matile mustale!

2. Heleroosa

Selle aasta hittvärvi — heleroosa - vahetavad peagi välja juba uued värvitoonid. Siiski ei tasu veel kõiki roosasid toone maha kanda. Näiteks kogub üha enam populaarsust arbuusiroosa.

3. Neutraalsed toonid ja halli varjundid

Sisekujundajad on valmis selja taha jätma üksluised hallid ja beežid ning toon-toonis ühte sulavad neutraalsed interjöörid. Loodetakse näha rohkem värve, mustreid ja teisi julgeid valikuid. Tõsi — kombinatsioonis mahlakate ja nüansirikaste värvidega on neutraalsetel toonidelgi oma koht.

4. Aktsentseinad

Sellised seinad annavad võimaluse lisada muidu rahulikku tuppa natukene särtsu ja värvi. Kuid nüüd eelistavad sisekujundajad kasutada üht julget ja silmapaistvat värvi terves toas ja mitte ainult seintel vaid iga detaili juures. Nii saavutatakse ilus ja ühtlane tulemus.


5. Avatud riiulid

Üha enam on moes praktilisus ja lihtsus, mis tähendad kinniseid köögikappe ja läbimõeldud panipaikasid. Avatud riiulitelt ei jaksa keegi koguaeg tolmu pühkida ega asju esteetiliselt ritta seada.


6. Industriaalne stiil

Ilma lambivarjuta elektripirnid, viimistlemata pinnad ja tehaseesteetika on asendumas hubasemate nootidega ja looduslähedasema stiiliga.

7. Betoonpõrandad

Koos industriaalse stiiliga hakkab kaduma ka lihvitud betoonpõrand koduses interjööris. Selle asemel on hitiks saamas terrazzo-stiilis põrandad, mis on ka keskkonnasõbralikud ja võimaldavad tootjatel ära kasutada erinevad tootmisjäägid.

Allikas: mydomaine.com

LOE LISAKS: