1. Haruldane mõisakompleks - KÕUE MÕIS!

Ainulaadne kapitaalselt renoveeritud mõis koos hoonete kompleksiga. Kõue mõis on üks vanimaid rüütlimõisasid Harjumaal, mida mainitud esimest korda 1241a. 1832.a ostis mõisa kuulus maadeavastaja Otto van Kotzebue, kelle reisikirjadest on ammutatud inspiratsiooni mõisa sisekujunduses. Hind 3,8 miljonit eurot. Vaata lähemalt siit.

2. Privaatses kohas Maarjamäel Pirita linnaos

Veinikeldri, sauna ja basseiniga villa. Selle 12-toalise eramu hind on 3,3 miljonit eurot. Vaata rohkem infot ja pilte kinnisvara24 lehel.

3. Eksklusiivne mereäärne villa

Harjumaal Meremõisas mere ääres asuv luksuslik eramu, millel on ka kaunis aed. Hind 2,99 miljonit, lähemalt uudista siit.

4. Ohtu mõisa kompleks

Tallinnast 36 km kaugusel asuva Ohtu mõisa ehitas 18. sajandil Heinrich von Kurselli ja on üks Eesti kauneimaid barokkmõisaid, ajaloolased kutsuvad seda ka mini Kadrioru lossiks. Hind 2,5 miljonit eurot. Vaata lähemalt kinnisvara24 lehelt.

5. Luksuslik ja isikupärane mereäärne villa

Eksklusiivne neofunktsionalistliku arhitektuuriga villa, panoraamvaatega pealinnale. Eramus on jõusaal, massaažituba ja oivaliste vaadetega katuseterrass. Hind 2,4 miljonit eurot, vaata rohkem infot siit.

6. Suursugune mereäärne villa Kakumäel

Inspireerituna Itaalia kuulsa arhitekti Andrea Palladio ühest kaunimast renessanssvillast La Rotonda (1569), on arhitektide U. Künnapi ja M. Pressi koostöös valminud eksklusiivne villa väärikal põlispuudest palistatud mereäärsel 2042 m2 kinnistul Merirahus, Kakumäel. Hind 2,3 miljonit eurot. Uudistada saab kinnisvara24 lehel.