Elegantne
MUUBSi messingust jalgadega söögilaua tool Yogo-S on stiilne ja mugav. Modernse välimusega elegantne tool sobib kööki, elu- või magamistuppa. Tool on ühtviisi ilus nii heleda kui ka tumeda söögilaua ääres. Selle hind on 185 eurot. Astu läbi sisustussalongist TAKARA NORD aadressil Niine 7, Tallinn.

Loodusest inspireeritud

Mõnusad vormid, mis on justkui eri aastaaegadest inspireeritud. Iga väike vaas maksab 5,95 eurot, suurem aga 29,95. Vaasid on saadaval Hemtexis.

Vaoshoitud luksus

Aunmani sügisese materjalikollektsiooni esimene pilgupüüdja! Eestis ainulaadsed metall-lakkuksed lisavad ruumi luksuslikkust. Need sobivad ideaalselt nii sügavate mattide toonide, sooja puidu kui ka rahulike heledate toonidega kombineeritult. Metall-lakk on loodud ilmestama kööke, majapidamisruume ja garderoobe. Metall-lakk disainiga saab tutvuda Aunmani esindussalongis Pärnu mnt 126, Tallinn.

Lõõgastust!

Päevavoodi on mööbliese, mis annab igale interjöörile elegantse ja rafineeritud väljanägemise. House Doctori uuest kollektsioonist pärinev Diva päevavoodi teeb mugavaks väike kõrgendus, mis toetab kaela ja aitab lõõgastuda. Päevavoodit katab kaunis halli värvi kangas ning jalad on valmistatud puidust. Hind on 1217 eurot. Vaata lähemalt snug.ee.

Marmorist inspireeritud

Uue põlvkonna keraamilised plaadid, mis on valmistatud käsitsi täisportselanist. Tegu on väga vastupidava kivikeraamikaga. The Roomi disaini on inspireerinud peen ja kallis marmor. Ebatasase struktuuriga – ühtaegu tuntud ja haruldane, Itaalia ja teiste kultuuride ning soojade ja külmade toonide täiuslik segu. Saadaval neljas toonis eri suuruses. Sobib nii põrandakatteks kui ka fassaadile. Võimalik valida läikega ja naturaalne plaat, mille pinnale lisab originaalsust valguskiirte mitmekesine murdumine. 60 x 120 mati plaadi hind on 49 eurot/m2. Plaadid on saadaval kaupluses Wermstock, Pärnu mnt 160, Tallinn.

Pilkupüüdev minimalism

LS CUBE on sobiv valik modernsesse tööruumi ja loft-stiilis interjööri. JUNGi LS990 lüliti disainiga, kuid õhukese raami asemel on tegemist disainiklassika seinapealse versiooniga. Lüliti on inspireeritud Bauhausi stiilist ja kasutatav seal, kus seina sisse süvistamine ei ole võimalik või kus on vaja eksponeerida lülitit iseseisva disainielemendina. Lülitil on kõik JUNGi lülitite funktsioonid.

Sametine pehmus

Elegantne kahekohaline sametdiivan Royal Velvet on helehalli sametpolstriga, mis näib õrnalt roosat tooni. Diivanil on kõrge seljatugi ja pähklikarva jalad. Sametmööbel on praegu trendikas, kuid samas ajatu stiili esindaja. Hind on 790 eurot, heida pilk arrogantdesign.ee disainmööbli veebikaubamajja.

Soliidne

Üsna maskuliinne ja luksuslik tugitool nimega Kalamaja, kus puhates on näiteks mõnus kamina ees ajalehte lugeda. Tooli tootja on Gianfranco Ferrè ning selle hind on 9450 eurot. Rohkem versioone on nähtaval kodulehel poodium.ee.

Õhus

Oled kunagi mõelnud, millised võiksid välja näha hõljuvad jalanõud? MAZE pakub ägedaid jalatsiriiuleid STEP, mis on toodetud Rootsis slow production ehk aeglase ja õiglase tootmise protsessi ning taaskasutatud metalli kasutades. STEP sobib nii tuppa, eeskotta kui ka verandale; linna ja maamajja. Väike riiul maksab 49, suurem 95 eurot. Vaata ka kromo.ee.

Uneparadiis

Esmakohtumisel langeb pilk kohe Rolf Benz SONO peatsile, mis on valminud kauni käsitööna ja kaunistatud suurte teemandikujuliste voltidega. See on tõeline kunstiteos, mis on peaaegu liiga kaunis, et sellel magades silmi sulgeda. Voodit iseloomustavad veetlev kergus, peensus ja luksuslikkus. See on saadaval kolmes laiuses ja kahes pikkuses nii boxspring voodina kui ka reguleeritavatel põhjadel asetseva madratsiga. Ideaalne kaaslane voodile on polsterdatud pink Rolf Benz 918, millel on samuti kasutatud kaunilt kujundatud volte. Hind algab 4252 eurost ning voodi on saadaval sisustusstuudios Now, Pärnu mnt 160, Tallinn.

Šikk!

Signature’i kollektsioon MetroChic näitab ajatut elegantsi tänapäevaliku stiiliga ja art déco’le omaste joontega. Hinnalist luuportselani kaunistavad mustad ja kuldsed geomeetrilised jooned, mis on põnev lisand igale söögilauale. Uued MetroChici söögiriistad jäävad silma õrnade joonte, ebaharilike proportsioonide ja ümarate piirjoontega. Astu sisse Lartusi salongi aadressil Narva mnt 7b või Rocca al Mare keskuses.

Kaks ühes

Caruso kummut on kaks ühes toode. Kapis asub kõlar ning Bluetoothiga ühendades ongi muusika toas. Lihtne – ostad kapi ega pea enam mõtlema, kuhu paigutada tavaliselt ilmetu välimusega kõlar. Pilkupüüdva disainiga kapp on inspireeritud grammofonist ning selle sees on valgustus ja klaasist lisariiul. Kappi saab tellida erinevas värvitoonis ja mõõdus. See on saadaval salongis Treimann Mööbel & Disain, Poordi 1, Tallinn.

Skulptuurne

Kaunikujuline must-have Balloon 04 on kõige uuem lisa Louise Roe Balloon vaaside seeriasse. Oma orgaanilise kuju ja intensiivse musta klaasiga on see vaas ühtaegu sensuaalne ja dramaatiline. Vaas oli nomineeritud Taani Design Awards 2019 auhinnale parima disaini kategoorias. Müügil Softrendi salongides.

Head disaini ja maitset on küllaga ka selles pealinna elamises: Stiilne ja maitsekas — loft, kus geomeetria flirdib betooniga