Kui kaks noort hakkavad kodu rajama, siis vaevalt nii põhjalikult, nagu seda tegid Aulikki ja Janar. Tulemus on puhas ohoo-emotsioon. Pealinna külje all Vahi külas asuv elamine on sündinud peamiselt kolme inimese koostöös: perenaine-töödejuhataja Aulikki, peremees-töötegija Janar ja sisearhitekt Reet Helisabeth Karm.

See on kodu, kus on peaaegu iga ruutsentimeetri kohta oma lugu rääkida. Olgu öeldud, et Aulikki ja Janar moodustavad sellise tandemi, kus võib iga kell üksteisele loota ja kindel olla – selle maja on noored algusest lõpuni peaaegu täitsa ise oma kätega ehitanud. Kui oled nõudlik ja tead täpselt, mida tahad, siis nii ongi – tee ise.

Võiks arvata, et tegu on ehitajatega, aga Janar on töötanud nii liikluspolitsei eriüksuses kui ka MTA uurimisosakonnas – kokku 11 aastat riigisektoris. Aulikki on moekunstnik, tal on õmblusstuudio, kus valmivad kleidid nii presidendi vastuvõtuks kui ka pulmadeks, ning ta teeb stilistikat ka moeajakirjadele. Kõik tehnikaga seonduv on Janari pärusmaa.