Eelistuste loetlemisel soovitud kodu osas koos seda ümbritsevaga tavaliselt ei koonerdata ning tahetakse ühendada võimalikult palju aspekte. Tallinna küljel all asuv Lagedi piirkond koos sinna rajatavate uusarendustega pakub selleks ka võimalust. Varem paljudele oma heade külgedega varju jäänud piirkond saab tänu uutele paaris- ja ridamajadele sootuks uue hingamise. Asukohaga linna külje all suudab Lagedi ühendada endas nii maakoha kui ka linna võlusid.

Loft-tüüpi ridaelamud ja paarismajad

Tallinna lähedal, loodusküllases Lagedi alevikus ootavad madalate kuludega, privaatsed, suure õueala ja kõrgete lagedega ridaelamud ja paarismajad nii noori peresid kui ka teisi elanikke, kes soovivad ühendada linnaläheduse ning privaatsuse. Väljaarendatavad lahendused koos logistiliselt soodsa asukohaga tagavad selle, et linnamugavus ning enamasti vaid maaeluga seostatav võimalus rahuks ja vaikuseks ei pea olema vastandlikud nähtused.

Pirita jõe vahetus läheduses valmivad uued ridaelamud ning paarismajad 2020. aastal. Kokku ehitatakse 21 ridaelamuboksi ja 14 paarismajaosa. Need on Raadius Arhitektide projekteeritud uudsed loft-tüüpi kõrgete lagedega ridaelamud ja paarismajad. Uus kodu on 90–130 ruutmeetrit suur ning sellele lisandub auto varjualuse ja terrassi pind.

Lagedi Kodu üks oluline märksõna on ruumikus. Ridaelamud ja paarismajad on ehitatud kõrgete lagedega – elutoas isegi kuni viie meetri kõrgused – ning vahekorruse abil on ridaelamuboksi suurus 90 ruutmeetrit ja paarismajaosa suurus 130 ruutmeetrit. Rõhutud on terviklahendustele ning sellele, et pakkuda pigem rohkem kui vähem. Hinna sees on kaks parkimiskohta ja suur õueala. Thermia soojuspumbaga on arendaja reaalse kogemuse põhjal keskmine küttekulu sõltuvalt tarbimisest vaid 50–70 eurot kuus. Thermia maasoojuspumpade abil on võimalik kodu suvel ka jahutada ning nende tööga ei kaasne kompromissi puhta õhu arvelt, kuna need ei tekita tuhka ega sudu.

Kvaliteetne fassaad, siseviimistlus ning madalad küttekulud

Lagedi Kodu on loodud pakkuma meeldivaid elamusi. Eluruumides katab põrandaid naturaalne tammepuidust spoonparkett ning pesuruumid on sisustatud kvaliteetse Grohe ja Hansgrohe sanitaartehnika ning Balteco vanniga. Lagedi Kodule on iseloomulik kokkuhoid küttekulude arvelt, kuna õhk-vesisoojuspump soojendab kodu ja tarbevett kuni 78% soodsamalt.

Majad on valmistatud raudbetoonist vundamendile ja Aeroc 375 mm kiviplokist välisseintega. Fassaadil moodustavad tasakaaluka koosluse krohv, puit ja plekk. Majade aknad ja klaasuksed on kolmekordsest klaaspaketist plastraamis.

Pidevalt arenev

Hoolimata juba praeguseks loodud rohketest võimalustest on Lagedi püsivalt arenev, turvaline, looduskaunis ja suurepärase linnaühendusega asula Tallinna ääres. Kiire ühendus linnaga tähendab muu hulgas seda, et Tallinna kesklinn on vaid 15-minutilise autosõidu kaugusel ja Ülemiste 8-minutilise rongisõidu kaugusel. Lagedi põhikooli ja lasteaeda viib turvaline kergliiklustee 10 minutiga. Tänu looduslähedusele jagub tervislikke tegevusi nii pere väiksematele kui ka suurematele.

Lagedi Kodu asub Pirita jõe vahetus läheduses ja on ümbritsetud parkmetsadega. Peale suure õueala pakub pere väiksematele rõõmu lähedal asuv mänguväljak. Lagedi rohked kergliiklusteed ja loodusrajad loovad head võimalused tervisespordi harrastamiseks. Ratsaspordi huvilistele on samuti võimalus otse koju kätte toodud, sest Lagedil asub Eesti parimaks peetav ratsaspordikool.

Esimesed ridaelamud ja paarismajad valmivad 2020. aasta suvel. 2019. aasta sügisel valmisid arenduse kommunikatsioonid ja antakse vallale üle rajatavad teed. Seni on ridaelamute ja paarismajade ostjatel võimalik sõlmida broneerimisleping.

Arendaja

Lagedi Kodu arendusprojekt kuulub Everaus Kinnisvara portfelli. Everaus Kinnisvara keskendub terviklike elukeskkondade ja läbimõeldud ärikinnisvara rajamisele. Parima kvaliteedi tagamiseks haldavad nad arenduse kõiki etappe: kavandamine, projekteerimine, ehitamine ja müük. Arenduse ehitamisel on arendaja ühtlasi peatöövõtja, mis garanteerib parima kvaliteedi ja personaalse lähenemise ning koduostjale mugavuse ja paindlikkuse. Ettevõtte omanikel ja juhtidel on enam kui
kümneaastane kogemus kinnisvaraarenduste rajamisel.

Jaga
Kommentaarid