Esimene asi, mis Riia külje all asuva Depo puhul silma paistab, on meeletu kaubavalik. Soodsa hinnaga võib leida kõiksuguseid imevidinaid, mida meil tikutulega taga annab otsida. Näiteks kui on soov renoveerida vanemat maja, siis sepiseid tasub küll piiri taha vaatama minna.

Depo ehituspood Riias
Depo ehituspood Riias

Samuti leidub Depos sisustusesemeid, mis põhjamaalaste tagasihoidlikuma maitseelistuste tõttu meie poelettidele tihti ei jõua — kuldseid iluliiste, rikkalike ornamentidega kaetud valamuid, põnevaid kahheplaate, kogu värvispektris esindatud võltskristallidega süvisvalgustite raame ja kõike muud suurejoonelist, mida on endale enne Deposse minekut isegi raske ette kujutada.

Depo ehituspood Riias
Depo ehituspood Riias

Ka malmist kaminaid ja pliite on nii palju, et võtab silme eest kirjuks. Odavamad saab kliendikaardi hinnaga kätte 150 euroga. Tasuta kliendikaardi saab vormistada kassas.
Depo ehituspood Riias

Kvaliteet tundub olevat asjadel kõikuv. On 30 euroseid wc-potte, millele juba poes logisevad prillauad eriti pikka eluiga ei ennusta. On aga ka korralikumaid brände ning hinnavahe ei erine väga Eesti poodide omadest. Eriti arvestades seda, et meie ehituspoed teevad üsna suuri kampaaniaid ja hinnaalandusi. Siiski kuulis Eesti keelt peaaegu igal sammul ning eestlaste suurest huvist Läti ehituspoe vastu annab tunnistust ka Depo koduleht, mis on kasutatav ka eestikeelsena.
Depo ehituspood Riias

Mis puutub üldehitusse, siis meilgi müüdavate brändide tooted on ikka mõne euro võrra odavamad ning kui läheb suuremaks majaehituseks, on hinnavõit kindlasti tuntav. Neile, kel käivad remondi juurde ka talguõlled, tasub käik kindlasti ära ja napsuostuks ei pea isegi Depost lahkuma, sest ehituskaupade vahel tervitavad ostjaid lookas veini- ja õlleletid.

Kokkuvõtteks — kas Depos käies hoiab raha kokku või ei sõltub ikkagi kogustest ja konkreetsetest asjadest, mida parasjagu vaja on. Vaata lähemalt suurest fotogaleriist ja otsusta ise, kas on mõtet piiri taha sõita või ajavad asja ära ka meie ehituspoed? Ja ära unusta kommentaarides oma ostukogemusi jagada!

Vaata rohkem pilte kaubavalikust ja hindadest kikkides galeriil: