Messil sai näha ja katsuda peamiselt Skandinaavia, aga ka teiste piirkondade tuntumate sisustusbrändide uuemaid tooteid ning viia end kurssi praeguste ja tulevaste moesuundadega. Siit mõned märksõnad, mis messi ja sisustusmaailma hetkeseisu iseloomustavad:

Julged värvid

Kui põhjamaa inimesed on harjunud enamasti malbe ja rahuliku värvipaletiga, siis trendianalüütikud ja sisekujundajad näituselt Signals soovitavad end rohkem värvidega ümbritseda ning tuua halli argipäeva rohkem elamusi! Alustada võib muidugi ka pisikestest asjadest!


Maalähedane stiil

Kuigi viimasel ajal on sisustusmaailma vallutanud metalsed kullatoonid ja luksuslikud art déco elemendid, siis luksus ja glamuur ei sobi igasse elamisse. Maalähedase stiili pooldajate suureks rõõmuks võis messil varasemast rohkem kohata just kõike loodusest inspireeritut - puitu, punutud rotangist mööblit ja valgusteid, linaseid kangaid ja teisigi looduslikke materjale.

Loodust säästvad materjalid

Üha enam kogub tuure trend toota mööblit ja sisustusaksessuaare loodussõbralikest materjalidest ning kasutada nutikalt ära kõikvõimalikud tehasejäägid. Woodio puiduhakkest kraanikausid on saanud tänavu lisa tõeliselt ägeda ja keskkonnasõbraliku vanni näol!

Must metall

Hüvasti lihtsad klaasseinad ja teretulemast mustad metallraamid! Musta metalli kohtab tõepoolest kõikjal alates mööblist ja lõpetades dušikabiinidega.

Rohkem rohelust!

Kui ees on pikk ja pime talv, loovad elamises suvist rõõmu ja hubasust lopsakad toataimed. Nende eksponeerimiseks on leitutatud ohtralt kavalaid viise!

Vaata rohkem pilte galeriist: