Betoonist metsamajake

See kõigest 50-ruutmeetine väike metsamajake Virginia kaunis maakohas pakub külalistele mõnusat puhkusevõimalust väljaspool linnamelu, et ennast täielikult välja lülitada ja lõõgastuda. Hoone kujunduses on kombineeritud skandinaavia minimalismi ja maakodule omast hubasust. Lihtsus on siinkohal selgelt edu võtmeks!


Kaasasliikuv kodu
Olenemata oma väikestest mõõtudest mahutab see 17-ruutmeetrine maja tänu nutikale ruumilahendusele palju. Maja on teraskonstruktsiooni ja ühepoolse kaldkatusega, mis säästab ruumi ja toob interjööri maksimaalselt päevavalgust. Elamisse mahub väike köök, laealune voodi, hubane istumisala ja piisavalt ruumi asjade jaoks. Mööblivalik on võimalikult kompaktselt lahendatud. Rohkem ei olegi vaja!

Etnokodu Leedu metsas

Paljud mikrokodud pole mitte lihtsalt mõõtmetelt väikesed, vaid ka jätkusuutlikud, keskkonnasäästlikud ja looduslähedased. Näiteks seda väikest maja Leedu metsas ümbritsevad tohutud puud ja imeline vaade loodusele. Elamu on ehitatud võimalikult loodusthoidvalt selleks, et pakkuda külalistele võimalust puhata oma argipäevast ja veeta aega looduses.

  • Majutust saad selles imelises mikromajas broneerida SIIN.

A kujuline metsamajake

See metsamajake on klassikalise A-kujulise karkassiga, kuid põrandapind on tavapärasest suuremaks muudetud, mis oli võimalik tänu konstruktsiooni 45-kraadisele pööramisele. Tulemuseks sai ruudukujuline alus ja 45-kraadiseks keeratud katus. Sõltuvalt vaatenurgast võib maja välja näha nagu kuup või püramiid. Kuigi maja fassaad on stiilne ja dramaatiline mattmust, siis interjööris on kasutatud soojalt ja hubaselt mõjuvat männipuitu ja looduslikku korki.

Maja, mis ühendab inimese loodusega

See on mitmeotstarbeline valmisdetailidest kokku pandud hütt, mille eesmärk on aidata inimesel leida uuesti kontakt loodusega. Pisike kodu on ehitatud säästlikest materjalidest ja soovitud kohta paigaldamine võtab vähem kui päeva. Maja saab kasutada nii vee ja elektriga kui ka ilma ning elamisse on integreeritud pisike kamin. Toas on kööginurk, laealune voodi, lauad, pink ja riiulid.

  • Rohkem infot maja kohta leiad SIIT.

Allikas: Homedit