1) Tavalise rõdupõranda või vaiba asemel saaks paigaldada muru imiteeriva rohelise vaiba või kunstmuru lapi, mis muudab rõdu vähem tehislikuks. Samuti saab põrandale paigaldada puidust plaate, mis annavad rõdule kõvasti looduslähedasema tunde.

2) Rõdupiirete külge on võimalik kinnitada rippuvaid lillekaste või -potte, mis toovad rõdule rohkem loodust ja soojust. Suunates kastid ja potid äärel väljapoole, ei võta taimed väikesel pinnal üldse ruumi ning muudavad samal ajal olustiku õdusamaks. Suunates potid sissepoole, annavad taimed aga lopsakama väljanägemise.

3) Asetades rõdule väike laud paari tooliga saab soojadel suvepäevadel nautida värsket õhku hommikukohvi või -tee kõrvale.

4) Ronitaimede jaoks on võimalik lisada rõdu seinte või piirete külge toestust. Ronitaimede toestusi saab osta kas ehitus- või aianduspoodidest või neid saab ka ise valmistada peenikestest puit- või metalliliistudest.

5) Võimalusel võib kinnitada rõdu seinale vana riiuli, et hoiustada seal taimi ja potte. See lahendus säästab rõdu põrandapinnal tohutult ruumi ning näeb välja väga hoolitsetud ja läbimõeldud.

6) Öiseks ajaks saab paigaldada rõdule hubast valgustsust, mis annab ka päeva teisel poolel alale rohkem kasutusvõimalusi. Neutraalseid valguskette riputades ei segata naabreid liigse valgusega ning tekitatakse samal ajal rõdule õdus õhkkond.

7) Suurema privaatsuse soovi korral saab lihtsalt lisada lae külge kardinad. Neid on kerge paigaldada ja soetada ning suurte valikute tõttu saab ka kardinatega jätkata rõdule soovitud stiili.

Allikas: balconygardenweb.com