Mustrid

Vintage-vaip ja erinevad lillised tapeedid muudavad köögi palju isikupärasemaks. Isegi kui tegemist on pisikese köögiga. Kui tahaksid proovida mõlemat samal ajal, siis võiks neil olla ühine joon — näiteks sama värv või värvid, mis sobivad hästi kokku.

Seinariiulid

Pinda asjade hoiustamiseks pole kunagi liiga palju. Üks lihtne nipp köögi ilme värskendamiseks on seinariiulid. Saad sinna panna kas või mõne efektse kunstiteose või vaasi.

Lisa värvi toolidega

Kui vajad kiiret (ja taskukohast muutust) ilma, et peaksid üleüldse uut mööblit ostma hakkama, siis värvi vanad toolid üle! Tulemus on tõeliselt efektne ja värskendav! Ja kui juba hoogu läksid ja värvi üle jääb, siis võib sama värvi võõbata ka igavad lambikuplid, kapinupud või riiulid. Meeles tasub aga pidada seda, et igale materjalile on oma värv, ning kestva tulemuse saavutamiseks tasub asja enne värvima asumist ehituspoest uurida!

Ripplambid

Mõtle nendest kui köögi olulisematest aksessuaaridest. Kui valid õiged ripplambid, mis sobivad ülejäänud köögiga, siis löövad need kogu ruumi särama.

Ühevärvilisus

Miski ei muuda ruumi rohkem, kui seinte värvimine mõnda teist tooni. Kui valid ühe laheda tooni, siis sellest täiesti piisab. Samas tundub kogu ruum palju põnevam.

Värvi ära köögikapid

Kui vanad pruunid köögikapid tunduvad sünged ja mõjuvad vanalt ja väsinult, siis lisa neile kiht värvi ja oledki uue stiilse köögimööbli õnnelik omanik!