Tänane päev sobib suurepäraselt nii koristamiseks kui ka suurpuhastuseks — kaduneljapäeval pühitud tolm ja koristatud mustus peaks pikemaks ajaks majapidamisest kaduma. Tolmu võta nii nii, et saad võimalikult palju kätte, sest siis saab uus energia liikuma hakata. Koristamise käigus vaata üle kõik toanurgad. Ukse taha asetatud seisma jäänud asjad tähendavad seisvat energiat, seepärast peavad kõik uksetagused olema vabad ja puhtad.

Foto: Unsplash

Tänane päev on ideaalne ülearuste-mõttetute asjade äraviskamiseks, siis ei tule kola nii kiiresti sinu juurde tagasi. Võta täna ette garaaži, keldri, sahvri või mõne teise ammu koristamata ruumi korrastamine. Kui asju pole kuhugi korralikult ladustada, siis kas on neid mõtet üldse koguda?

Foto: Unsplash


Vaata üle nõud ja viska ära katkised ja praegunenud nõud, ka need takistavad energia liikumist. Muidugi kui tegu pole just kallite mälestusemetega või hinnalise portselanserviisiga — need jäta ikka alles, sest sealt tulevad head mälestused ja emotsioonid.

Foto: Unsplash


Usutakse sedagi, et sel päeval pesu pestes jääb see puhtam, säravam ja valge pesu valgem.

Aias võiks ette võtta võsa- ja umbrohutõrje. Kaduneljapäev soosib taimede arengut ja sobib ka taimede istutamiseks. Kuigi aias on suurem istutamishooaeg lõppenud ja aeg on koristada hoopis saaki, siis tasub enne talve toataimedki üle vaadata - äkki vajab mõni suuremat potti.

Foto: Unsplash

Kindlasti on kaduneljapäevad teretulnud ka tänapäeva moodsas kodus. Leia see aeg ja vii vana kola välja või anna ära. Kodu saab uue hingamise! Päeva lõpus puhastu ise — mine vanni ja kümble ning too vaasi värsked lilled.

LOE VEEL: