1. Rootsipärane suvila Sõrve sääre tipus, 150 m2, 200 000€

Suurel mereäärsel krundil paiknevad lisaks suvilale ka kõrvalhoone ja moodne välikäimla- kõik vaatega Läänemerele. Viilkatusega elamu on projekteeritud skandinaavialiku sihvaka ja minimalistliku joonega ning selle põhikorrusel asuvad avatud esik, köök-elutuba, töötuba, magamistuba, wc ja majapidamis-pesuruum koos sauna leiliruumiga.

Elutoast on pääs hoone lääneotsas olevale katusealusega terrassile ning majapidamisruumist otse pääs õue. Katusekorrusele viib kaartrepp. Katusekorrusel on avar läände avatud suure aknapinnaga kaminaruum koos rõduga, kaks magamistuba, panipaigad ning sanruum.

Valgust ja avarust jagub tänu suurtele klaasakendele igasse ruumi. Rõdudelt-terrassidelt avanevad maalilised vaated merele.


2. Mereäärne maja Hiiumaal Salinõmme külas, 180 m2, 285 600€

Mereäärne kinnistu asub Pühalepa vallas Salinõmme külas ning meri asub majast vaid kümne meetri kaugusel.

Kahekorruselises majas on viis tuba — katusekorrusel asuvad magamistoad, esimesel korrusel avatud planeeringuga kaminaga köök-elutuba, saun ja sanitaarruumid. Rustikaalset hõngu loovat maakivi on kasutatud nii hoone välisilmes kui ka siseruumides.

Kadakatega piiritletud õuealalt leiab ka suure ja avara terrassi, kust on mereni vaid mõned sammud.


3. Rookatusega palkmaja Muhumaal,91.60 m2, 149 000€

2014. aastal ehitatud moodne rookatusega palkmaja pakub hubaset ja maalähedast atmosfääri kaasaegses võtmes. Looduskaunil Muhu saarel võib nautida idüllilist rahu ja vaikust ning majas on olemas kõik moodsad mugavused. Maja ees asub lõunapoolne suur terrass, abihoones saun ja külalistemaja.

Majas on neli tuba ning peakorrusel asub suur ja avar köök-elutuba. Teisele korrusele jäävad magamistoad.



4. Idülliline talukompleks Muhu saarel, 190.00 m2, 159 000€

Muinasjutulisel kinnistul on üks väheseid Muhus algupäraselt säilinud talukomplekse, kus on võimalikult palju säilitatud algupärast. Kinnistul on säilinud kiviaiad, mitu rändrahnu ja ei puudu Muhu saarele iseloomulikud kadakad.


Ligi 3000m2 suurusel kinnistul paiknevad renoveeritud elumaja (netopind 116,8 m2), ait-kelder (netopind 36 m2), saunamaja (netopind 17m2) ja kuur (netopind 21m2).


Talumaja on renoveeritud ja paistab silma mõnusalt hubase ja maalähedase sisekujundusega. Mõnusa atmosfääri loovad ka Muhu saarele omased mustrid ja sisustusaksessuaarid.


LOE LISAKS: