Enam kui 300 000 ruutmeerile sisse seatud mess on omalaadsete seas maailma üks suurimaid. Tänavu on hiiglaslikul messialal kohal 4451 tootjat 92 erinevast riigist ja fookus on nagu varasematelgi aastatel kõigel mis seotud sisustusega — näha saab uusi ja säravaid sisustustrende, nutikaid disainilahendusi ja innovatiivset tehnoloogiat. Omaette messiala on pühendatud ka köögisisustusele ja lauanõudele.

Foto: Alessi / ambiente-blog.com

Kuigi messi põhieesmärk on tuua kokku sisustusbrändid ja nende potentsiaalsed edasimüüjad, jagub palju avastamist ka teistele sisustushuvilistele, kellel on soov olla kursis sisustusmaailma trendide ja suundumustega.

Foto: Reflections Copenhagen / ambiente-blog.com

Lisaks uutele toodetele leiab messialalt ka mitmeid näituseid, kus saab tutvuda kõige erilisemate ja auhinnatud toodetega. Tänavuseks tõmbenumbriks on näiteks tööstusdisainer Sebastia Bargne kureeritud näitus, mis keskendub nutikatele köögi- ja majapidamistoodetele.

Foto: tooteid Solutions 2019 näituselt, ambiente.messefrankfurt.com


Teine suurem väljapanek nimega “Talents” (“Talendid”) pöörab pilgu tulevikutrendidele ja noortele disaineritele. Näha saab fantaasiaküllaseid vorme ja eksperimentaalseid prototüüpe, mis väljendavad disainerite loovust ja innovaatilisi mõtteid.

Foto: tooteid Talents näituselt, ambiente.messefrankfurt.com

Vaata rohkem pilte messialalt klikkides galeriil:

LOE LISAKS: