Mattmust viimistlus

Mattmusta viimistlusega segistid, riiulid ja teised vannitoaaksessuaarid on praegusel hooajal eriti menukad. Mati viimistlusega esemed sobivad ka kõrgläikega esemete juurde ja on viimastest isegi tunduvalt praktilisemad, sest nendelt ei paista nii kergesti välja näpujäljed ja täkked.

Kuldne on moes

Nii nagu ülejäänud sisekujunduses, on ka vannitoa puhul kuldsed toonid igati teretulnud. Kuldsed detailid võivad olla läikivad, matid, kulutatud või hoopis vana välimusega. Aastaid tagasi oli kuldne lihtsalt kuldne, ent nüüd on saadaval kuldseid esemeid erinevates varjundites ja toonides.

Asjade kokkusobivus on oluline

Kui kraanikausi all puudub kapp ja torud on nähtaval, siis on mõistlik valida selliste viimistlusega torud, mis sobivad kokku kraani ja WC-potiga. Näiteks kui valida kuldne kraan, siis võiksid ka kraanikausi all olevad torud olla kuldsed. Nii näeb kõik omavahel hea välja.

Paktilised nagid

Vannituppa võiksid nagide paigutamisel mõelda eelkõige nende asukohale — nagid võiksid asuda strateegiliselt heades kohtades, kus oleks rätikuid mugav riputada erineva pikkusega pereliikmetel. Samuti võiksid nagide puhul mõelda kokkusobivusele muude detailidega, et need ühtiksid stiili poolest ülejäänud vannitoaga. Tegemist on väikse, kuid siiski olulise detailiga.

Pole vaja puudutadagi

Üha enam koguvad populaarsust ka kraanid ja muud vannitoas vajaminevad asjad, mis töötavad ilma, et neid peaks puudutama. Samuti aitavad puudutamist mittevajavad kraan ja seebidosaator hoida paremat hügieeni.

Industriaalne välimus

Industriaalsed mõjutused on vannitoas endiselt populaarsed. Loomulikult disain aastate jooksul muutub, kuid üldine tööstuslik joon püsib. Suureks hitiks on musta metallraamiga ääristatud dušikabiinid.

Marmor

Luksuslik marmor on tulnud, et jääda. Vähemalt vannitoas. Marmorit on lihtne sobitada erinevate stiilide ja värvidega — kuldsega üheskoos mõjub marmor suursuguselt ja kuninglikult. Musta värvi aksessuaaride ja pisut industriaalsete elementidega jälle kargelt ja põhjamaiselt.

Pilkupüüdvad peeglid

Peegel olgu vannitoa kõige pilkupüüdvamaks detailiks. Pisikeses ruumis tihti ju muudele säravatele aksessuaaridele ruumi ei jäägi. Seega tasub selle disainile suuremat tähelepanu pöörata. Eriti trendikad on suured ümarad peeglid.


LOE LISAKS: