1. Skandinaavia stiilis korter Pärnus, 76.40 m2, 117 000 eurot

Läbimõeldud ruumilahendusega valgusküllases elamises on suur ja avar elutuba, ruumikad magamistoad, köök, esik ja duširuum saunaga. Kodu südameks on helge ja valge elutuba, mille lisaväärtuseks on kodusoojust ja silmailu pakkuv kamin. Elutoast pääseb ka rõdule, mille pikkuseks on ligi kuus meetrit.

2. Hubane katusekorter Kalamajas, 85.00 m2, 176 000 eurot

Ilus kodu hinnatud Kalamaja asumis asub 1925. aastal ehitatud puitmaja pööningukorrusel. Eheda hõnguga elamises on kaks tuba ja korteri planeering avaneb kolme suunda. Kodu juurde kuulub katuseviilu alla mahutatud leiliruum vanni ja duširuumiga. Köögiga ühendatud elutuba kroonib hubane kamin.

3. Suursugune korter Nõmme mändide all, 116.80 m2, 395 000 eurot

Arhitekt Anu Tammemägi projekti järgi 2016. aastal valminud korterelamu arhitektuurne lahendus harmoneerub suurepäraselt ümbritseva loodusega. Hoone üldkasutatavate ruumide disain ja lahendused on sisearhitekt Eeva Masso sulest ning korteri sisekujunduse eest on kandnud hoolt Taso Mähar. Kõik detailid on interjööris hoolikalt läbi mõeldud, et muuta elukeskkond võimalikult mugavaks, nutikaks ja stiilseks. Kvaliteet on märksõnaks nii kasutatud materjalide, kui tehniliste lahenduste puhul. Soojus jõuab korterisse läbi vesipõrandakütte ning meeleolu loob elutoa ja köögi vahele ehitatud kamin. Boonuseks on muidugi saun ja suur kinniehitatud rõdu, mis annab võimaluse nautida loodusvaateid ja korraldada meeleolukaid koosviibimisi värskes õhus ning seda iga ilmaga.

4. Kaasaegne elamine Tartu 19. sajandi kortermajas, 112,9 m2, 209 500 eurot

1880. aastal ehitatud kortermajas asuv korter on täielikult renoveeritud aastatel 2016-2017. Korteri muudab eriliseks käbi kahe korruse kulgev planeering, kvaliteentne siseviimistlus ja põnev sisekujundus. Soklikorrusel asub läbikäidav kontoriruum, sellega külgnev elutuba koos kaminaga, vannituba ja saun, mille murtud maakividega seinte viimistluseks on kasutatud lubikrohvi ja naturaalvärvi.

Huvi korral vaata lähemalt Kinnisvara24.ee lehelt.

LOE LISAKS: