1. Viietoaline korter Saarde vallas, 151.7 m, 9900 eurot

Viietoaline korter vajab kapitaalset värskendust, kuid uuel omanikul on suurepärane võimalus ehitada välja väga omapärane kodu. Punastest tellistest ehitatud väärika ajalooga maja on ise heas seisukorras ja ehitatud 1884. aastal.

2. Renoveeritud korter Lavassaare alevikus, 49.4 m², 18 000 eurot

Lavassaare alevikus kauni pargi kõrval asuva kortermaja esimesel korrusel on müüa maitsekalt renoveeritud kahetoaline korter. Elamist ehivad kõrged laed ja kamin ning hoolikalt valitud siseviimistlus loob õdusa ja hubase kodutunde.

Huvi korral vaata lähemalt Kinnisvara24.ee lehelt.

3. Pisike talu Setumaal, 89 m², 18 000 eurot

Möödunud sajandi alguses ehitatud talumaja looduskaunis Karisilla külas sobib hästi nii suvilaks kui ka püsivamaks elupaigaks. Maja ümbritseb 2000 m2 suurune krunt. Nii aeda kui ka interjööri on võimalik oma maitse järgi ümber kujundada.

Huvi korral vaata lähemalt Kinnisvara24.ee lehelt.

4. Eramu Peipsi järve äärses Raatvere külas, 141.2 m², 32 500€

Peipsi järvest vaid mõnesaja meetri kaugusel asuval kinnistul paiknevad renoveerimist vajav elumaja ja korralik saunamaja, lisaks maakividest ehitatud vana keldrihoone. Elumajas on kaks puupliidiga kööki, elutuba ja kaks magamistuba. Lisaks mitu sahvrit ja osaliselt välja ehitatud teine korrus. Läheduses on ka bussipeatus ja kaupus. Tartu linna on 52 km, Mustveesse 15 km.

Huvi korral vaata lähemalt Kinnisvara24.ee lehelt.

5. Võluvalt hubane elamine Korju vallas, 112.5 m², 49 000 eurot

Palkidest ehitatud elamus asuvad köök ja neli tuba, millest kaks tuba on läbikäidavad. Kaasajastatud vanas majas kohtuvad uued ja moodsad lahendused sajanditaguste tavadega. Köögist leiab vana, kuid töökorras puupliidi ja elutoast põneva disainiga ahju. Planeeringut on võimalik vastavalt uue omaniku maitsele ka muuta ning veel viimistlemata majaosast kujundada avara elutoa. Kinnistul asub lisaks elumajale ka heas korras saunahoone, ait-tööriistakuur ja seinteta küün-varjualune.

Huvi korral vaata lisa Kinnisvara24.ee lehelt.

LOE LISAKS: