Anni ise ütleb, et on alati unistanud suurest köögist ja nüüd on see ilus unistus teoks saanud. Et teistegagi oma rõõmu jagada, lubab ta ruume koosolekute või väiksemate seminaride pidamiseks, kokanduskoolitusteks, sõpradega koos kokkamiseks, pildistamiste või reklaamvõtete tegemiseks ka välja üürida.

Foto: anniarro.ee

Mis puutub köögi interjööri, siis tegemist on tõelise meistriteosega. Toompuiestee sisehoovi peidetud 78 ruutmeerine köök paistab silma kõrgete lagede ja valgusküllaste maast laeni akendega. Sisustusest leiab nii isa Jaak Arro maalitud mööblitükke, õue Liisu Arro keraamikat kui ka vanu ja armsaks saanud esemeid, mis hubasust loovad.

Foto: anniarro.ee

Köögimööbel pärineb Eesti tootjalt Aunman, kellega ristusid teed võiks öelda isegi, et saatuse tahtel. Aunmani turundus- ja kommunikatsioonijuhi Elke Auni sõnul sõitis ta pisut peale Aunmani Tallinna salongi avamist Prantsusmaale ja reisile sai pisut lugemist kaasa ostetud. Ühest näppusattunud ajakirjast leidis Elke intervjuu Anniga, kus armastatud kokk rääkis oma köögistuudio plaanidest. Elke oli just mõlgutanud mõtteid, et küll oleks vahva mõne tuntud kokaga koostööd teha. "Eks ole ju profikokk nõudlik klient meile – sest nende köök on töös terved päevad- ja selle teostamine oleks meile huvitav väljakutse," selgitab Elke. "Kuna mulle on Anni ja tema kokkamise filosoofia alati meeldinud, otsustasin ühendust võtta, et kas Anni ei sooviks meiega koostööd teha ja juhtuski nii, et Anni oli just otsustamas millise firmaga kööki teha. Aunmani salongi kujundanud sisekujundaja Irene Press koos meie salongi kliendihalduriga töötas koos Anniga kõik detailideni läbi, et tulemuseks oleks just see köök, millest Anni on unistanud".

Foto: anniarro.ee

Anni ise lisab, et köök sai valitud täispuidust, vineersisu ja tammepuust konstruktsiooniga. Tööpinnad said praktilistel kaalutlustel valitud metallist. Köögisaart katab aga kaunis marmorplaat, mis lisab ruumile pidulikkust.

Vaata avamispilte galeriist:

LOE LISAKS: