1. Kirjanik August Mälgu ajalooline Lagle villa Kakumäel, 607.00 m2, 940 000€

Renoveeritud ja kaasajastatud hoonekompleksi kuuluvad peamaja (239 m2), külalistemaja (271 m2) ja saunamaja (97 m2), kaunis paekivist väliköök puupliidi ja kaminaga ning väike grillikoda. Krundil asub ka ilus roosiaed ja maja ees sisehoovis väike valgustusega purskkaev. Palaval suvepäeval saab end jahutada suures basseinis.

  • Huvi korral vaata lähemalt Kinnisvara24.ee lehelt.

    2. Suure krundi, basseini ja külalistemajaga luksuslik elamine Viimsis, 237.90 m2, 490 000€

    Maja asub Püünsi külas, koduses ja rahulikus paigas, kus mereni on vaid 500 meetrit. Hoonekompleksi juurde kuulub suur ja kadestamisväärselt kaunis aed, mida kroonib suur bassein.

    Maja on avara planeeringu ja kõrgete lagedega. Tänu klaasist lükandustele on suvel on võimalik siseruumi terrassiga ühendada.

    3. Hubane elamine Vasula alevikus, 126.40 m2, 249 000€

    15-20 minutilise autosõidu kaugusel Tartust asub üks kena hoonekompleks, mis on laitmatus kasutuskorras ja paar aastat tagasi põhjalikult renoveeritud.


    Krunti ehivad hekid, tarbepuud ja ilupõõsad ning armastusega hooldatud muruvaip. Hoonete vahelised käiguteed on kaetud kivisillutisega.

    Õuealalt leiab ka 32-ruutmeetrise basseini, mis oma valgustuse, vastuvooluseadme ning lahtilükatava katusega atraktiivseks lisaväärtuseks.

    Ruumide sisekujunduses sobituvad põhjamaiselt helged ja heledad toonid koos kvaliteetse naturaalse puiduga suurepäraselt kokku. Ruumikad aknapinnad viivad pilgu aeda ja ümbritsevasse loodusesse, pikendades visuaalselt tubade suurust.

    Võrratut elamist kroonib avara eesruumiga saun.

    LOE LISAKS:

    10 levinumat viga, mida saunas käies tehakse

    Võimsa väliköögiga moodne talu, mis on inspireeritud rehielamust

    Veesilm toob aeda elu — tiigi rajamise ABC