1. Sauna ja oma aianurgaga katusekorter ranna lähedal, alates 109 eurot/öö

Pärnu rannast 1,5 kilomeetri kaugusel asuv korter paistab silma helge ja suviselt kerge sisekujunduse poolest. Mõeldud on ka pisikestele detailidele, et külalised end mõnusalt koduselt tunneksid. Elamise juurde kuulub kaks magamistuba ja üks elutuba, köök, vannituba, saun ja aed.

Allikas: Airbnb

2. Pisike maja Sauga jõe kaldal, alates 112 eurot/öö

Kui soovid rannas vedelemise ja kohvikute külastmise kõrval kogeda ka pisut ürgsemat loodust, harrastada kalapüüki ja paadisõitu, siis Pärnu linna äärest leiab armsa “kaluriküla”, kus seda kõike teha saab. Väike palkmaja mahutab kaks magamistuba ja seitse külalist.


Allikas: Airbnb

3. Luksuslik korter Pärnu südalinnas, alates 149 eurot/öö

Omapäraselt kujundatud korteris kohtuvad maalähedane stiil ja pariisilik luksus — näiteks omavahel on kenasti haakuma pandud vana ilmega puit ning suursugused valgustid ja maani kardinad. Korteri krooniks on rõdu, kus hommikukohvi nautida. Kuninga tänava korter asub täpselt linna südames ning seda ümbritsevad kohvikud-restoranid ja linnamelu. Läbi parkide ja rannarajooni pääseb kiirelt ka randa.



Allikas: Airbnb

4. Maja kahe terrassiga, alates 260 eurot/öö

Kui unistad hoopis oma aiaga eramust, kus linnulaulu kuulata ja päikest võtta, siis kesklinnast 10 minutilise jalutuskäigu kaugusel asub üks tõeliselt silmapaistev maja, mida kaunistab iluaed ja kaks imelist terrassi.


Allikas: Airbnb

5. Endisesse hobusetalli rajatud külaliskorter, alates 150 eurot/öö

Kes soovib nautida omamoodi arhitektuuri ja pisut privaatsemat randa, siis Pärnu külje all Audrus on ühte vanasse hobusetalli sisse seatud põneva väljanägemisega korterid. Interjööris kohtab punast tellist ja industriaalse hõnguga betoonelemente.



Allikas: Airbnb

LOE LISAKS: