1. Merevaatega suvila Saviranna külas, 185,3 m2, 199 990€

1985. aasta ehitatud ja 2010. aastal laiendatud suvila paistab silma eriliselt mõnusa asukohaga — privaatse kinnistu juurde kuulub ka osa rannast ning rõhku on pandud ka haljastusele. Rajatud on grillmajake, kuur ja suitsuahi.

Majas on kokku neli magamistuba ning suur ja võimas läbi kahe korruse kulgev kaminaga elutuba.

Suurimast magamistoast on pääs merevaatega rõdule.

Hoonel on kaks merevaatega rõdu ning üks suur päikesepoolne terrass.

2. Inglise aiaga elamu Vääna-Jõesuus, 206.70 m2, 197 000€

Kaunis maja Vääna-Jõesuu rannarajoonis sobib ideaalselt nii suvekoduks kui ka päriskoduks, kuhu püsivamalt jääda. Tube on majas viis ning maja lõunaküljel asub kaks terrassi. Maja taha ja lõunaküljele on rajatud mitmekesise haljastusega iluaed, mida kaunistavad tiik ja kus kasvavad hoolega istutatud ja armastusega hoolitsetud elupuud, jaapani mänd, ungari sirel, viljapuud- ja põõsad ning erinevad püsikud. Terrassidel istudes rõõmustab silma terrasside ees laiuv rohkete istikutega roosipeenar ja aia äärde rajatud „inglise aed“ — uhke rododendron, kõrged astilbed ja lopsakad hortensiad.

Skandinaaviapärase välisilmega hoonest leiab mõnusalt rahuliku ja vaoshoitud sisekujunduse. Viimistluses on kasutatud naturaalseid ja loodussõbralikke materjale.

Nagu õigele suvilale kohane, ei puudu siit ka saun!

3. Mereäärne suvila Juminda poolsaare tipus, 305 000 €

Suure merepoolse terrassiga maja paistab silma oma kaunite postkaardivaadete poolest. Asukoht on võimalikest üks parimaid, sest meri on otse koduõues ja vajaduse korral saab kiirelt pealinna sõita, sest seegi ei ole kaugel.

Luksuslikus suvekodus on olemas kõik eluks vajalik ja enamgi veel, seega sobib kaunis elamine mitte vaid hooajaliseks, vaid ka aastaringseks koduks. Maja esimesel korrusel asuvad saun ja vannitoad ning avar kööginurgaga elutuba, teisel korrusel suur magamistuba. Krundil paikneb veel teinegi eluruumidega väiksem maja ja kuur.

4. Renoveeritud palkmaja Jõelähtme vallas, 145.5 m², 282 000 eurot

1920ndatel aastatel rajatud talumajast ümber ehitatud suvekodu asub Tallinna kesklinnast vaid paarikümne minuti autosõidu kaugusel. Ruumide paigutus on hästi läbi mõeldud ja avatud kogu päeva vältel päikesele.

Esimesel korrusel asuvad esik, abiruum, kaunis ja valgusküllane kaminaga elutuba koos suure avatud köögiga. Samuti kabinet, magamistuba ja sanitaarruumid. Põrandaid katab naturaalne tammeparkett. Seintel ja lagedel on suuremalt jaolt restaureeritud palkmaterjal. Teisele korrusele on planeeritud pääs rõdule, suur avar tuba, vannituba ja garderoob.

  • Huvi korral vaata lähemalt City24 kinnisvaraportaalist.

5. Miljööväärtuslik talukompleks Lahemaal, 250 000 eurot

Eesti vanimas rannakülas, Pärispeal asuv talukompleks on esmakordselt kasutusele võetud 1890. aastal ja olnud siiani ühe suguvõsa käes, kes on seda väärikalt hoidnud. Talu on täielikult renoveeritud ja kaasajastatud, kuid samas on säilitatud autentne talumiljöö.

Arhailine eesti taluarhitektuur on kombineeritud romantilise skandinaavia stiilis sisekujundusega. Autentne puitpalkidest sein moodustab põneva koosluse põhjamaiselt valgeks võõbatud pindadega.

Eluruumid on kõrged ja avarad. Esimesel korrusel asub kaunis veranda, elutuba avatud köögiga, kaks magamistuba, pesuruum ja sahver. Teisel korrusel on avar katusealune, kus moodustuvad teineteisest eralduvad magamise sopid ning keskel on kõrge läbi kahe korruse avatud ruum.

6. Mereäärne suvila Kaberneeme külas, 80 m2, 199 900€

Tallinna kesklinnast 40-minutilise autosõitu kaugusel asuv suvekodu lummab kaunite loodusvaadete ja merelähedase asukohaga. 2016. aastal renoveeritud majas on kolm tuba — lisaks köök, saun ja vannituba.

Meri on majast vaid kiviviske kaugusel!


LOE LISAKS: