Proovid liiga pisikesse ruumi mahutada väga palju asju

Enamikes korterites on pisike vannituba ja kui tillukesse ruumi pannakse liiga palju asju, siis võib üsna kindel olla, et hiljem valitseb seal paras kaos. Kõige targem on pisikestes ruumides kasutada eritellimusmööblit. Teine variant on eelistada võimalikult õhulist mööblit — näiteks valamukapp võib kinnituda ka seinale — nii jääb mulje, et ruumi on rohkem ning vannituba ei ole seinast-seinani täis tuubitud. Leidlikuks variandiks on ka nurgakapid.

Foto: Ikea

Eelistad ilusat praktilisele

Vannituba on eelkõige praktiline koht, mistõttu on seda ka kujundamisel oluline silmas pidada. Näiteks madalate äärtega taldrikut meenutav kraanikauss võib ju ilus olla, aga tõenäoliselt näed selle puhastamisega iga kord suurt vaeva. Vannitoa kujundamisel võiksid eelkõige mõelda koristamisele. Mida mugavam seda teha on, seda suurem on rahulolu vannitoaga ka viie aasta pärast.

Valgustus jääb tähelepanuta

Hea valgustus on vannitoas ülimalt oluline, sest ilu- ja spaarituaale juba hämaruses nii naljalt läbi ei vii. Kindlasti peaks vähemalt üks valgusti olema laes ja teine peegli kohal.

Asju pole kuskile panna

Vannituba võib olla suur või väike, kuid oma koht võiks olla hügieenitarvetel ja šampoonipudelikestel. See ei pea olema hiigelsuur kapp — piisab ka mõnest lahedast riiulist või hoopis duširuumi seina sisse planeeritud nišikesest.

Allikas: apartmenttherapy.com

  • Kui sul on kena ja inspireeriv vannituba, siis saada meile fotod ja osale Maakodu ja moodnekodu.ee ühisel konkursil “MEIE KODU 2018”. Osaleda saab üheksas erinevas kategoorias. Maikuus on fookus vannitoal. Loe lähemalt SIIT.

LOE LISAKS: