Vasarakodus on kokku 32 korterit, praegu veel saadaval ühe-, kahe- ja kolmetoalised rõdudega korterid, mille planeeringud on läbimõeldud, ruumikasutus efektiivne, sealjuures on loodud köögi- ja garderoobikappide nišid. Korterite siseviimistluslahendused on välja töötanud hinnatud sisearhitektid, kes on kombineerinud moodsates toonides stiilsed ja isikupärased kodud. Saunamõnude austajaile on osas kahetoalistes sisse ehitatud saunad. Iga korteri hind sisaldab panipaika elamu esimesel korrusel ja parkimiskohta õuealal. Privaatsema parkimiskoha saab soetada neljakorruselise hoone 0-korrusele. Elamusse rajatud lift võimaldab noortel lapsevanematel mugavalt vankriga ka kõrgematele korrustele liigelda, samuti on see hea lahendus vanemaealistele, kellele pole trepist liikumine enam niivõrd kerge.

Peagi valmiv Haabersti liiklussõlme viadukt teeb liiklemise Keila suunal veelgi mugavamaks, vähendades liikluses kuluvat sõiduaega. Lisaks on Keila ja pealinna vahel tagatud sujuv ning kiire transpordiühendus nii rongi, bussi kui ka marsruuttaksoga. Põhjust seda teed ette võtta tihti vast polegi, kuna rahulik ja turvaline Keila pakub kõiki mugavusi, millega suures linnas harjutud. Vasarakodust jalutuskäigu kaugusel asetsevad nii toidukauplused, tunnustatud lasteaiad ja koolid, ujulaga tervisekeskus, terviserajad spordisõpradele kui ka raamatukogu ja noortekeskus. Lastele on tagatud mitmekülgne huvialatrennide valik. Keila on taas avastatud ka suurepäraste kontsertide ja külalisteatrite poolt, suvine programm meelelahutuse osas on mitmekesine ja pakub meeldejäävaid elamusi erineva kultuuri austajatele.

Vasarakodus on:
  • madalad kommunaalkulud
  • hea ehituskvaliteet, läbimõeldud planeeringud ja moodsad siselahendused
  • avarad trepikojad ja lift
  • panipaigad/walk-in-garderoobid korteris
  • päikeseküllased rõdud
  • mahukad panipaigad elamu 0-korrusel
  • saunamõnude austajatele korterid saunaga
  • turvalised parkimislahendused
  • hoovis asuv mänguväljak, mis meeldib pere pisematele

Uusarenduse loomise taga on 17-aastase kogemusega Vanalinna Ehitus OÜ, kel on lugematul hulgal kogemusi hoonete rekonstrueerimisel ning uusehitiste rajamisel, seda nii Eestis kui ka Soomes. Kvaliteetsed teostused, kestvad ja keskkonnasõbralikud lahendused on väärtused, mida ettevõte oma klientidele pakub. Vanalinna Ehitus OÜ portfelli kuulub 2017. aasta sisearhitektuuri auhinna võitnud Restoran Juur, moodne Ülemiste My Fitnessi spordiklubi kompleks, Rotermanni kvartali stiilsed büroohooned ja palju muud huvitavat.

Tutvu Vasarakodu üksikasjade ja hindadega siin.

Jaga
Kommentaarid