Kõrgete lagedega väärikas elamine võiks ju mõjuda külmalt ja kargelt, kuid krohvikihi alt esile toodud punane tellis on teadagi detail, mis iga ruumi õdusa meeleoluga täidab. Tellisega on haakuma pandud kaunis ja valge talustiilis köögimööbel.

Akna alla on kujundatud mõnus pesa, kus hommikukohvi juua ja näiteks ajalehti lugeda.

Skandinaavia stiilis kodusid iseloomustab kustumatu armastus vage värvi vastu. Ka selles korteris ei ole valge värviga koonerdatud ja valge värvikihi on saanud näiteks vanad laudpõrandad. Miks ka mitte, sest valgus ja avarus kulub ära ju igas kodus.

Kui põrand on valge, võib muu sisustuse osas pisut rohkem piire kombata. Sein on kaetud metalselt läikiva tapeediga, mida kaunistavad suured ornamendid. Tulemus ei ole kaugeltki kitšilik, vaid pigem õrn, romantiline ja igas mõttes elegantne.

Elutoast pääseb paarisuste kaudu teise avarasse eluruumi, mis toimib ka söögitoana, kui pere juhtub külalisi võõrustama.

Sarnaselt elutoale leiab ka magamistoast romantilisi noote. Silma torkavad kaunis polsterdatud voodipeats ja lillemotiividega metalne tapeet.

Vannituba on üles ehitatud musta ja valge stiilsele ning ajatule kontrastile. Luksuslikku joont lisab jalgadel vann ja raamitud pildid seintel. Lahdaks detailiks on veel klaasist seinte ja ustega pesukapp.

Vaata rohkem pilte galeriist:

Allikas: Alvhem.com

Jaga
Kommentaarid