Tänapäeval on lihtne garderoobikapp ka ise mööbliplaatidest kokku panna ning selleks vajalikke tarvikuid leiab pea igast ehituspoest. Eelnevalt tasub aga kõik peensusteni läbi mõelda, et kapp ikka võimalikult palju erinevaid esemeid ära mahutaks ja neid ka lihtne leida oleks. Oluliseks märksõnaks olgu sahtlid — ilma nendeta on raske pisematele asjadele käepärast kohta leida.

Mis puutub kapi mõõtudesse, siis kõige praktilisem on täita nendega kogu sein. Pööningukorrusel tasub ära kasutada ka katusealune ruum.

Kui magamistoas ruumi jagub, siis miks mitte leida seal koht ka lahedale meikimislauale. Viimane olgu muidugi funktsionaalne ja sisaldagu rohkelt sahtleid, kuhu salle, vöösid, aksessuaare ja kosmeetikat peita.

Pisikeses ruumis, kus iga sentimeeter on arvel, ei tasuks raisku lasta ka voodialust pinda. Selle asemel, et sinna kohvreid tolmu koguma toppida, mõtle hoopis voodialuste sahtlite peale.

Ära tasub kasutada ka voodipeatsi kohal olevat ruumi — miks mitte tekitada sinna mõni praktiline riiul?

Kui mööblit tuppa ei mahu, aga asjad vajavad ikkagi oma kohta, on abi ka kohvritest, kastidest ja teistest leidlikest lahendustest.

Vaata rohkem pilte galeriist:

LOE LISAKS: