Oot–Oot Stuudio

Oot-Oot Stuudio on Eesti mööblitootja, kes peab lugu kvaliteedist ja kestvusest. Heal mööblil on iseloomu ja funktsionaalsust, see jutustab oma lugu. Oot-Oot Stuudio toodete märksõnaks on jätkusuutlikkus läbi vastupidavuse – need on loodud selleks, et kesta!

Kvaliteetsed materjalid, läbimõeldud disain ja ergonoomika koos võluva funktsionaalsusega panevad aluse uue aja klassikale – just sel moel kannab Oot-Oot Stuudio toodang endas unustuste hõlma vajunud väärtusi. Kogu mööblivalik on disainitud ja tehtud Eestis.

Viis aastat tagasi tutvustas Oot-Oot oma pesamuna – diivanit Cosmo. Tänaseks on tootevalik oluliselt laienenud. Salongis kohapeal ja e-poest võib avastada põhjamaises stiilis ja erinevatest vajadustest lähtuvalt disainitud diivanimudeleid, minimalistlikke, ent vastupidavaid diivanilaudu ning värvikaid tugitoole.

Oot-Oot Stuudio salong asub Tallinnas Baltika kvartalis aadressil Veerenni 24. Külasta ka e-poodi aadressil www.oot-oot.com!


KAISSU

KAISSU on kodumaine bränd, mille fookuses on voodid ja magamistoad nii suurtele kui ka väikestele. Eestimaa looduse värvidest, valgusest ja ürgsusest inspireeritud KAISSU on ilus ning karge. Kuigi moodne, hindab traditsioone. Õige pisut isepäine.

Kaissu kõige esimene kollektsioon Tu:l on terviklik ja harmooniline kooslus, mille valikus on kõik magamistuppa vajalik. Mööbel on valmistatud õlivahaga viimistletud kasevineerist, sellele sekundeerivad naturaalsetest materjalidest sisustustekstiilid ja aksessuaarid (kandikud, küünlaalused, peeglid jne). Täiskasvanutele mõeldud sarja kõrval seisab kaunis lastetoa kollektsioon, kus on valikut beebivoodist narini, kirjutuslauast riidekapini.

KAISSU voodid arvestavad omaniku soovidega – kõikidele vooditele on võimalik lisada tekstiilist (peatsi)pehmendused ja ratastel hoiukastid. Lastetooted on loodud päriselt lastele mõeldes ja neid kaasates – et oleks mugav ja turvaline. Ajatu disain, põhjaliku arendustöö läbinud konstruktsioonid ning hõlpsalt hooldatavad materjalid tagavad toodete kvaliteedi, mis on tõeliselt väärt neisse investeerimist.

Alates märtsist on avatud KAISSU POOD, kus tootevalik võrreldes brändi veebilehel pakutavaga märksa laiem. Lisaks KAISSU toodetele on kohapeal saadaval valik teiste Eesti disainerite ilusaid ja praktilisi tooteid, mis passivad hästi nii kingituseks kui ka enda ja oma kodu rõõmustamiseks.

Tee lähemat tutvust KAISSUga brändi kodulehel www.kaissu.com või külasta peagi avatavat kauplust Tallinna külje all Viimsi Äritares aadressil Paadi tee 3.


4ROOM

See eestimaine valgustitootja tegutseb siinsamas Tallinna lähistel maalilises Väänas. Asutatud 2002. aastal, kuid kannab endas edasi oma aja suurima valgustitootja Estoplasti (asutatud 1959) teadmisi ja oskusi. 4ROOMi ambitsiooniks on kvaliteetsed, moodsad, kuid samas ajatud valgustid, mis ilmestaksid interjööre, pakkudes head valgust. Nüüdisaegse automatiseeritud tootmisega on ühendatud traditsioonilised meistrioskused, et pakkuda kõrget kvaliteeti ja rahuldada klientide erilisi nõudmisi.

4ROOM on aastate jooksul panustanud nii tootmistehnoloogiate arendusse kui ka töötajate väärtustamisse – firmasse on pidama jäänud inimesed, kellel aastatepikkune valgustite tootmise kogemus ja oskus. Spetsialiseerutakse sellele, mida osatakse ning tootearendus ei lakka.

Valgustite komplekteerimisvõimaluste rohkus tänu enam kui 50 erinevale kangale, vormile ja valgusallikale on pea lõputu ning lubab seeläbi valmistada tooteid nii kodudesse kui ka erinõudmistega ühiskondlikesse ruumidesse.

4ROOMi tooted sünnivad ühe katuse all disainist pakendamiseni hoolikalt valitud sertifitseeritud komponentidest, mis valmistatud Euroopa Liidus. 4ROOM valgustisalongid leiad Tallinnast aadressil Pärnu mnt 110 ja Tartust Sisustus E-Kaubamajast, Tehase 16. Rohkem tooteid näed kodulehel www.4room.ee ja Facebookis.

Jaga
Kommentaarid