Nagu vanemates ehitistes asuvatele kaasaegselt renoveeritud korteritele enamasti kombeks, on siingi eemaldatud vahesein köögi ja elutoa vahelt. Tulemuseks on avar ja valgusega täidetud ruum. Kui elamist ei ole õnnistatud oma aialapi ja paari õunapuuga, mill vahele kiik kinnitada, siis ei ole hullu — kiigele võib koha leida ka elutoas!

Eemaldatud sein on põhjendatud samm, sest lisab köögile ruumi. Praktiliseks lahenduseks on köögisaareke, kuhu on integreeritud pliit ja panipaigad.

Kes meist ei teaks, kui raske on imepisikeselt värvikaardilt just seda õiget tooni leida. Kui oled kahevahel või ei suuda kaaslasega kokkuleppele jõuda, võid omavahel ka mitut värvi koos kasutada. Siin on keeruline dilemma leidnud vägagi omapärase lahenduse!

On igaühe valik, kas tuua magamistuppa suur ja mahukas kapp või eraldada osa ruumist garderoobi tarbeks. Siin on otsustatud viimase variandi kasuks.

Algselt suurem lastetuba on ümber ehitatud kaheks pisemaks. Esimeses loob sügavust ja kompenseerib kaotatud ruumi metsa imiteeriv fototapeet.

Vaheseina on tekitatud aken, et ka juurdeehitatud tuppa valgust pääseks. Ruumi säästvateks lahendusteks on mõlemas toas sahtlitega magamisasemed.

Allikas: Fantastic Frank

LOE LISAKS: