FOTOD | Oma kätega tehtud suvila valmis 600 euro ja kolme nädalaga

Kui tänavune suvi lipsas nii kiirelt mööda, et ei jõutud õieti loodustki nautida, siis see oma kätega tehtud suvila pakub rohkelt inspiratsiooni järgmiseks hooajaks. Madala eelarvega kokku pandud armas hütike asendab hästi pisemat suvilat, kuid sobib suurepäraselt täitma ka aiamaja ülesandeid!
Loe edasi...

Kuus levinumat viga, mida väikese kodu sisustamisel tehakse

Värvide, materjalide ja mööbli abil on võimalik luua täpselt ühesugustest ruumidest lõpmatu arv kõige erinevamaid kodusid. Iga kodu ongi tihti oma pere nägu ning sinna kuuluvad detailid valitakse sageli meeldimise, mitte ruumifunktsiooni järgi ning nii on oht oma pisike kodu tahtmatult veelgi pisemaks kujundada. Sisekujundajad aga teavad, milliseid vigu kõige tihemini tehakse ja kuidas neid vältida - jagame nõu!
Loe edasi...

Kasulik nipp — miks tasub oodata lehekoristusega öökülmadeni?

Sügis ja langevad lehed on kõrghaljastusega eramute ja kortermajade elanike jaoks igasügisene teema. Pole vahet, kas koristada lehti korra nädalas või kaks korda päevas, ikka on murulapike lehti täis. Eriti tuulisel ajal on nii, et loetud tundidega võib puhastatud kinnistu jälle lehtedest kirju olla. Kuidas toimida?
Loe edasi...

Tõeliselt vinge moodulmaja, mille saab oma kätega kokku panna

Nutikad moodulmajad, mida kiirelt ja lihtsalt kokku panna, on muutunud arhitektide jaoks uueks ja põnevaks väljakutseks. Hiljuti lisandus saadaval olevate leidlike moodulmajade hulka veel üks põnev isend, mis on insipreeritud üllatus-üllatus — IKEA mööblist, mis on soodne, kõigile kättesaadav ja mille saab igaüks kodus kerge vaevaga ise kokku panna. Uue moodulmaja autorid lubavad, et selle majaga on lugu sama lihtne!
Loe edasi...

AIAHOOLIK | Kollane kolletamispäev lubab lühikest ja käredat talve ning varajast kevadet

Viimased päevad ja nädalad aina sajab ja sajab. See on tegelikult lausa uskumatu, kui palju seda vett sealt taevast alla tulla võib. Kõik upub. Pool minu aiast on tiik ning kassistent kaalub kummikute muretsemist (või noh, teise võimalusena pisikese paadi hankimist). Tahtsin täna poest tulles minna ja mõned pamplid suhu pista, aga ei midagi — vesi oleks üle saapa serva tulnud.
Loe edasi...

LOE VEEL: