Avara planeeringuga eramu mere ja looduskaitsealaga piiritletud krundil valmis 2014. aastal arhitekt Allan Strusi projekti järgi. Elegantse joonega maja välisilmes segunevad neoklassitsistlikud mõjutused kaasaegsega. Maja ümber on maastikuarhitekt Merilen Mentaal kujundanud tõeliselt kauni terrassidega iluaia, kust ei puudu ka viljapuud- ja põõsad.

Villa interjööri on projekteerinud New Yorgis ja Londonis õppinud sisearhitekt. Kasutatud on parima kvaliteediga ehitusmaterjale ja luksuslikke looduslikke viimistlusmaterjale.

Maja põhiplaneering on märkimisväärselt hästi lahendatud. Majja sisenedes tervitab külalist elegantne esik, kust avaneb vaade otse merele. Esimesel korrusel asub kunstiga täidetud elutuba, valgusküllane marmori ja puiduga sisustatud köök, söögituba, kabinet, jõusaal ja sanitaarruumid.

Elegantne paekivist trepp viib teisele korrusele, kus asub suur magamistuba koos luksusliku vannitoa ja kahe garderoobiga, kolm täiendavat oma vannitoaga magamistuba ning avar pere- ja meediatuba.

Vaata rohkem pilte galeriist:

  • See luksuslik villa on müügis. Huvi korral vaata lähemalt City24 lehelt.

LOE LISAKS: