Villeroy & Boch Gustavsberg Eesti müügi- ja turundusjuhi Aivi Paju sõnul on vannitoa sisustamisel üha olulisemaks muutunud toodete disain, tehnilised detailid ja funktsionaalsus. „Eraldiseisvad bideepotid pole eestlaste kodudes kunagi päriselt populaarseks saanud, kuid oluliselt peenema disainiga ja pesemisvõimalusi pakkuvaid prill-laudu eelistab üha rohkem inimesi,“ tutvustas Paju.
Kuigi Eestis alles avastatakse pesemismugavusi pakkuvaid WC-potte, siis Vahemeremaades, Lõuna-Ameerikas, Lähis-Idas ja Jaapanis kuulub enda pesemine pärast tualeti kasutamist igapäevase vannitoahügieeni juurde ning eraldiseisvaid bideesid või ka bideeistmega tualetipotte leiab pea kõikidest kodudest, hotellidest ja isegi ostukeskustest.

„Inimesed valivad pesufunktsiooniga WC-poti, sest soovivad nautida meeldivat, põhjalikku puhtust pakkuvat tunnet ning kogeda muljetavaldava hügieenilisuse eeliseid. Bidee funktsiooniga pottide kasutamine aitab vähendada bakterite levikut ja liigsest tualettpaberi kasutamisest tingitud ärritust, samuti leevendab mitmete haiguste ja põletike sümptomeid,“ selgitas Aivi Paju pesemisfunktsiooniga prill-laudade vajalikkust.
Tänu innovaatilisele siseservata disainile on potte hõlpsam puhastada, eriliselt töödeldud sanitaarportselani pind ei lase mustusel koguneda ning paljud uued potid on ka mitmeid kordi veesäästlikumad.