Kui tihti on nõukogude perioodil ehitatud kortermaju renoveerides mindud esmalt planeeringu kallale ja ühendatud pisike köök elutoaga, siis siin on mindud teist teed. 47-ruutmeetrise korteri köök on jäetud nagu algne planeering ette näeb, eraldiseisvaks.

Tundmatuseni muutunud köök on lahendatud äärmiselt leidlikult. Valge värvikasutus muudab ruumi visuaalselt suuremaks. Köögi tööpind aga on meisterlikult ühtima pandud aknalauaga.

Kolmetoalise korteri krooniks sai elutuba, mida ei olnud keegi aastakümneid remontonud. Põrandaid kattis algupärane laminaat ja seinu nõukogude ajast tuttav tapeedimuster.

Hämarust rõhutavad pruunid ja beežid toonid said asendatud kergema ja värskema paletiga. Särtsu lisab mahedalt heleroosa diivan. Avarust valge ja õhuline mööbel, mida on täpselt parasjagu.

Hea nipp lisada ruumile “kerget” ilmet on kasutada läbipaistvaid detaile — siin on väga omal kohal plastikust söögitoolid, millel Eames’i loomingust inspireeritud jalad.

Värsket hingamist ja tagasihoidlikult luksuslikku joont lisab kombinatsioon marmorist ja vasest.

Esikus loovad põneva atmosfääri julged, kuid stiilipuhtad kontrastid. Must ja valge toimivad alati elegantselt!

Vannituba on lihtne ja helge! Et mitte kalduda Skandinaavia stiili külmemasse äärmusesse, on appi võetud õrnad virsikutoonid. Tulemus on kaunis ja igati inspireeriv!

  • See maitsekalt kujundatud korter on müügis. Huvi korral vaata lähemalt City24 lehelt.

LOE LISAKS:

Kolm lahedat kodu Mustamäe paneelmajas

Remont stalinistlikus majas: köök enne ja pärast totaalset muutumist

Lihtne ja armas maakodu skandinaavialikus võtmes

VANAD FOTOD: tuntud Eesti arhitektuuripärlid, mida enam olemas ei ole

Jaga
Kommentaarid